Minder vaak afval ophalen? Geen goed idee

Een grote meerderheid van Goor vindt het geen goed plan om Twente Milieu minder vaak het afval op te komen halen dan nu het geval is. Wethouder Scholten wil de bakken straks eens in de drie weken op laten halen in plaats van eens in de twee weken zoals nu. Een poll op deze site wijst uit dat maar liefst 75% van de stemmers daar op tegen is omdat ze voor het grootste deel bang zijn dat de bakken dan echt te vol worden. 22% vindt het wel prima zeker als er daardoor minder betaald hoeft te worden. De overige 3% maakt het niet uit. De volgende poll gaat over vakantie naar het buitenland. Nu code rood dreigt, durven we nog wel of kiezen we toch nog een keer voor het eigen land? U mag het zeggen. (stemmen via pc rechts onderaan op de site).

Gerelateerde berichten

  • Poll: Minder afval ophalen, wel of geen goede zaak?18 juni 2021 Poll: Minder afval ophalen, wel of geen goede zaak? Op Facebook waren er nogal wat reacties op het bericht dat de gemeente Hof van Twente voornemens is om vanaf 1 januari aanstaande niet eens in de twee, maar eens in de drie weken, het […]
  • Afval scheiden doe je zo…12 januari 2017 Afval scheiden doe je zo… Het lijkt erop dat de inwoners van Goor fanatiek zijn begonnen met het scheiden van afval na de invoer van het Diftar-systeem op 1 januari jongstleden. Bij winkels in huishoudelijke […]
  • Kritiek op weghalen afvalbakken buitengebied28 maart 2022 Kritiek op weghalen afvalbakken buitengebied Er is veel kritiek op de beslissing van de gemeente Hof van Twente om de afvalbakken in het buitengebied van Goor weg te halen. Op social media en bij deze site komen veel reacties waarin […]
  • Verandering kalender afvalinzameling uitgesteld5 november 2021 Verandering kalender afvalinzameling uitgesteld De invoering van de nieuwe afvalinzamelingskalender is uitgesteld. Het was aanvankelijk de bedoeling om met ingang van 1 januari de grijze en oranje bakken niet eens in de twee weken maar […]
  • Gemeente wil volgend jaar minder vaak afval ophalen14 juni 2021 Gemeente wil volgend jaar minder vaak afval ophalen De gemeente Hof van Twente wil de vuilniswagens van Twente Milieu in 2022 niet eens in de twee weken, maar eens in de drie weken door de straten sturen om de containers voor restafval, […]