Zes Goorse genomineerden Hoffelijkheidsprijs

Er zijn in de diverse categorieën zes genomineerden uit Goor voor de Hoffelijkheidsprijs van dit jaar die op 9 september wordt uitgereikt in Markelo. Voor ‘Held van de Hof’ is Nicole Vrielink genomineerd. Zij runt een opvang voor zwerfkittens. In de categorie wonen is Wijkvoorziening ’t Doesgoor genomineerd door de ontwikkeling van het nieuwe beweegpark. In dezelfde categorie is ook de Heeckerenschool genomineerd met het ‘groene’ schoolplein (foto). In de categorie werken gaat de prijs sowieso naar Goor. De drie genomineerden daarin zijn Hans Brunnekreef van Ecogreen Twente die vanuit de festivalbranche een duurzame switch maakte. Ook Bar Bistro d’Olde Smidse maakt kans vanwege de inventiviteit in coronatijd. Daarnaast is ook Aqua+ genomineerd. Het Goorse sprinklerbedrijf verkreeg het predikaat Koninklijk.

Na de zomer, op 20 augustus, zal de stemming open gaan via de website www.hofmarketing.nl. Daar kan online gestemd worden tot 6 september. Ook komt er mogelijkheid om offline te stemmen. Al deze stemmen worden opgeteld en tellen als publieksstemmen mee in de einduitslag die ook bepaald wordt door een vakjury (foto onder) . De prijsuitreiking is op donderdagavond 9 september bij De Kroon in Markelo.

Gerelateerde berichten

  • Heeckeren en Brunnekreef winnen Hoffelijkheidsprijzen10 september 2021 Heeckeren en Brunnekreef winnen Hoffelijkheidsprijzen Twee Goorse winnaars gisteravond tijdens de uitreiking van de Hoffelijkheidsprijzen bij De Kroon in Markelo. Het groene speelplein van Heeckerenschool pakte de winst in de categorie […]
  • Goor heeft de meest hoffelijke ondernemers20 augustus 2021 Goor heeft de meest hoffelijke ondernemers Goor is meer dan goed vertegenwoordigd bij de verkiezing Hoffelijkheidsprijs 2021. Na de voorselectie heeft de organisatie van de drie ondernemers maar liefst drie Gorenaren naar voren […]
  • Wie wordt Held van de Hof?14 juni 2021 Wie wordt Held van de Hof? Hofmarketing organiseert ook dit weer de 'Held van de Hof-verkiezing'. In vier categorieën kunnen genomineerden vanaf dit moment worden aangedragen. In de categorie wonen is er een award […]
  • Vernielingen op nieuw groen speelplein Heeckerenschool19 april 2021 Vernielingen op nieuw groen speelplein Heeckerenschool Vandalen hebben vernielingen aangericht op het vernieuwde groen schoolplein van de Heeckerenschool aan de Kloosterlaan. Er zijn enkele bomen en een verkeersbord vernield. De […]
  • Schoolplein Heeckeren op tv bij RTL-Z3 april 2021 Schoolplein Heeckeren op tv bij RTL-Z Het 'groene' schoolplein van de Goorse Heeckerenschool is vanmiddag in beeld bij het programma 'How it's done' op RTL-Z. De Haaksbergse hovenier Henk van Veen realiseert dit project samen […]