Schoolfeeststraf voor Goorse café’s

De extra terrasruimte die de Goorse café’s Johnys en De Tapperij hebben gekregen moet op last van burgemeester Nauta weer ontruimd worden. De maatregel volgt na een volgens haar te grote drukte tijdens het afgelopen alternatieve School en Volksfeest. De geldende coronaregels zouden daarbij veelvuldig overtreden zijn. De uitbaters van de twee café’s begrijpen niets van de beslissing van de burgemeester. Boulos Kourie van Johnys: “We hebben in gezamenlijkheid alles gedaan om alles zo ordentelijk mogelijk te laten verlopen en kregen daarvoor ook meermaals de complimenten van de aanwezige politie. Dat het druk was heeft iedereen kunnen zien maar dat was het vooral op de openbare weg, daar kunnen wij weinig aan doen. Daarbij is het vreemd dat we drie weken niets horen en dat er nu ineens zo’n maatregel wordt genomen.”

Gerelateerde berichten

  • Gemengde gevoelens over heropening terrassen in Goor21 april 2021 Gemengde gevoelens over heropening terrassen in Goor Het is iets, maar ook niet meer dan dat. Niet elke horeca-ondernemer is blij met de aangekondigde versoepelingen die volgende week ingaan. Terrassen mogen dan open van 12:00 uur tot 18:00 […]
  • Goorse horeca klaar voor heropening31 mei 2020 Goorse horeca klaar voor heropening De Goorse horeca is er helemaal klaar voor. Na twee en halve maand zonder werk mogen de café's en restaurants morgen vanaf 12:00 uur weer open. Dat gebeurt in Goor tijdens Tweede […]
  • Denderende Schoolfeestavond27 juni 2021 Denderende Schoolfeestavond Het was een mooi feest gisteravond in het Goorse stadshart met met name veel drukte in bij Jonnys en De Tapperij die samen optrekken dit weekeinde. Er waren diverse optredens onder meer […]
  • Stil protest tegen horecasluiting2 maart 2021 Stil protest tegen horecasluiting In navolging van horeca-collega's elders in het land werd er ook in Goor geprotesteerd tegen de voortdurende horeca-sluiting vanwege het coronavirus. Waar elders voor korte tijd de […]
  • Centrum mag niet worden afgesloten tijdens Schoolfeest18 juni 2020 Centrum mag niet worden afgesloten tijdens Schoolfeest Het Goorse centrum mag het volgende weekeinde niet worden afgesloten. De Goorse horeca-ondernemers hadden daarom gevraagd om tijdens de dagen dat er normaliter Schoolfeest gevierd wordt, […]