Schoolfeeststraf voor Goorse café’s

De extra terrasruimte die de Goorse café’s Johnys en De Tapperij hebben gekregen moet op last van burgemeester Nauta weer ontruimd worden. De maatregel volgt na een volgens haar te grote drukte tijdens het afgelopen alternatieve School en Volksfeest. De geldende coronaregels zouden daarbij veelvuldig overtreden zijn. De uitbaters van de twee café’s begrijpen niets van de beslissing van de burgemeester. Boulos Kourie van Johnys: “We hebben in gezamenlijkheid alles gedaan om alles zo ordentelijk mogelijk te laten verlopen en kregen daarvoor ook meermaals de complimenten van de aanwezige politie. Dat het druk was heeft iedereen kunnen zien maar dat was het vooral op de openbare weg, daar kunnen wij weinig aan doen. Daarbij is het vreemd dat we drie weken niets horen en dat er nu ineens zo’n maatregel wordt genomen.”

Gerelateerde berichten

  • Gemengde gevoelens over heropening terrassen in Goor21 april 2021 Gemengde gevoelens over heropening terrassen in Goor Het is iets, maar ook niet meer dan dat. Niet elke horeca-ondernemer is blij met de aangekondigde versoepelingen die volgende week ingaan. Terrassen mogen dan open van 12:00 uur tot 18:00 […]
  • Goorse horeca klaar voor heropening31 mei 2020 Goorse horeca klaar voor heropening De Goorse horeca is er helemaal klaar voor. Na twee en halve maand zonder werk mogen de café's en restaurants morgen vanaf 12:00 uur weer open. Dat gebeurt in Goor tijdens Tweede […]
  • Tropical Night druk bezocht24 juli 2022 Tropical Night druk bezocht Een drukte van belang gisteravond in het Goorse stadshart. de Tropical Night trok veel bezoekers bij de Goorse café's Johnys en De Tapperij. Daar waren diverse zangers, dj's en de […]
  • Goor klaar voor Tropical Night13 juli 2022 Goor klaar voor Tropical Night Het belooft een heerlijke hete zomeravond te worden, volgende week zaterdag in het Goorse stadshart. De eerste Tropical Night wordt dan gehouden met diverse artiesten en natuurlijk de […]
  • Spelregels voor Goorse horeca tijdens School en Volksfeest16 mei 2022 Spelregels voor Goorse horeca tijdens School en Volksfeest De gemeente Hof van Twente heeft voor de Goorse horecazaken een aantal spelregels opgesteld die gelden tijdens het Schoolfeestweekend. Zo worden er naast het Schoolfeest geen andere […]