De Goorse Groene Gekte…

Het zal een spontaan idee zijn geweest van één van de inwoners die zich op zijn zachtst gezegd verbaasd over het welig tierende onkruid in het Goorse en het blijkt direct een lokale Facebookhit. De pagina De Goorse Groene Gekte laat foto’s zien van diverse plekken in Goor waar er nogal wat ongewenst groen te zien is. Allemaal geplaatst door diverse Gorenaren. Eén en ander is een reactie op de schoonvegen van het Goorse centrum nadat ondernemers aan de bel trokken bij de gemeente. Volgens een groot aantal inwoners is er dus nog wel meer te doen… De Facebookpagina is via deze LINK te bereiken.

Gerelateerde berichten

  • Extra geld voor onkruidbestrijding en tegengaan verloedering7 juli 2022 Extra geld voor onkruidbestrijding en tegengaan verloedering De gemeente gaat 650.000 euro extra uit trekken voor de bestrijding van onkruid in Goor en andere kernen in de Hof én om op andere gebieden verloedering tegen te gaan. Een motie hiertoe […]
  • Enquête over leefomgeving online27 december 2021 Enquête over leefomgeving online De gemeente Hof van Twente heeft een enquête online gezet over de leefomgeving van mensen in Goor en andere kernen in de Hof. Daarin worden onder meer vragen gesteld over het groen in de […]
  • De groene gekte in het centrum is voorbij19 juli 2021 De groene gekte in het centrum is voorbij Waar op de nieuwe Facebooksite De Goorse Groene Gekte er nog steeds veel foto's binnen komen van welig tierend onkruid in diverse Goorse straten en wijken, is er in het centrum alom […]
  • Ondernemers binden met veegdienst strijd aan tegen onkruid in het centrum15 juli 2021 Ondernemers binden met veegdienst strijd aan tegen onkruid in het centrum Het is de ondernemers in het stadshart en op het Weversplein een doorn in het oog; onkruid op de trottoirs en de randen van de parkeerplaatsen en onder de bomen. Volgens voorzitter Paul […]
  • 5 juni 2021 Gemeente maait minder voor biodiversiteit De medewerkers van Gildebor maaien op sommige plekken in de openbare ruimte minder gras of op een andere manier. Dit omdat de gemeente biodiversiteit wil stimuleren. Biodiversiteit wil […]