De Goorse Groene Gekte…

Het zal een spontaan idee zijn geweest van één van de inwoners die zich op zijn zachtst gezegd verbaasd over het welig tierende onkruid in het Goorse en het blijkt direct een lokale Facebookhit. De pagina De Goorse Groene Gekte laat foto’s zien van diverse plekken in Goor waar er nogal wat ongewenst groen te zien is. Allemaal geplaatst door diverse Gorenaren. Eén en ander is een reactie op de schoonvegen van het Goorse centrum nadat ondernemers aan de bel trokken bij de gemeente. Volgens een groot aantal inwoners is er dus nog wel meer te doen… De Facebookpagina is via deze LINK te bereiken.

Gerelateerde berichten

  • De groene gekte in het centrum is voorbij19 juli 2021 De groene gekte in het centrum is voorbij Waar op de nieuwe Facebooksite De Goorse Groene Gekte er nog steeds veel foto's binnen komen van welig tierend onkruid in diverse Goorse straten en wijken, is er in het centrum alom […]
  • Ondernemers binden met veegdienst strijd aan tegen onkruid in het centrum15 juli 2021 Ondernemers binden met veegdienst strijd aan tegen onkruid in het centrum Het is de ondernemers in het stadshart en op het Weversplein een doorn in het oog; onkruid op de trottoirs en de randen van de parkeerplaatsen en onder de bomen. Volgens voorzitter Paul […]
  • 5 juni 2021 Gemeente maait minder voor biodiversiteit De medewerkers van Gildebor maaien op sommige plekken in de openbare ruimte minder gras of op een andere manier. Dit omdat de gemeente biodiversiteit wil stimuleren. Biodiversiteit wil […]
  • Zoete herinneringen aan ‘Goor in de bocht’13 mei 2021 Zoete herinneringen aan ‘Goor in de bocht’ Het was in de jaren '70 en '80 een onmiskenbare pijler in de Goorse samenleving. Goor in de bocht was voor en door Goorse jongeren en bruiste in die periode van creativiteit en […]
  • Bladcompost zorgt voor overlast op De Whee29 april 2021 Bladcompost zorgt voor overlast op De Whee Het zogenoemde ferment dat door Gildebor wordt gebruikt als compost in de plantsoenen zorgt voor noagal wat overlast. De gemeente Hof van Twente kondigde twee weken geleden aan dat […]