Dolf, Khayelitsha en het orkest

Een bomvol en veelzijdig programma dit feestweekend in de Reggehof. De aftrap is vanavond in handen van Dolf Jansen. Alvorens hij de bühne betreedt zal hij dus nog gaan hardlopen met enkele bezoekers. Morgen is het de beurt aan het koor Khayelitsha United Mambazo Choir. Tien Afrikaanse mannen (foto) zingen met ziel en zaligheid over de migrantenarbeiders aan het begin van de vorige eeuw. Ook zondag is de Reggehof het toneel voor meerdere muzikanten. Het Nederlandse symfonieorkest (het Orkest van het Oosten) toogt naar ’t Twentse Haagje. Voor meer info, kijk op de site. Verder zal Goor zich voor een deel onderdompelen in het zotte carnaval. Alle evenementen zijn hier te zien. Ook via D’Olde Smidse kunt u naar Dolf Jansen, kijk op de site.

khayelitsha_united_mambazo_choir

Gerelateerde berichten

  • Nieuwe website voor Oad17 augustus 2017 Nieuwe website voor Oad Oad is digitaal in het nieuw gestoken. De Goorse busmaatschappij heeft vandaag de nieuwe website oadbus.nl gelanceerd. "Wij zijn erg content", laat directeur Frans Schuitemaker weten. […]
  • Twenthe speelt vanavond halve finale Tukker Cup24 april 2018 Twenthe speelt vanavond halve finale Tukker Cup Twenthe kan zich vandaag plaatsen voor de finale van de Tukker Cup, de Tricolores moeten dan wel zien te winnen van Excelsior "31. De twee teams troffen elkaar al in de voorrondes, Twenthe […]
  • Energieloket geopend op Dag van de duurzaamheid7 oktober 2015 Energieloket geopend op Dag van de duurzaamheid In de hal van het Goorse gemeentehuis wordt overmorgen het eerder aangekondigde Energieloket officieel geopend door Overijssels Gedeputeerde Lievers (foto) en wethouder Wim Meulenkamp. Bij […]
  • Gerard en Jo Altena 60 jaar getrouwd27 augustus 2015 Gerard en Jo Altena 60 jaar getrouwd Vandaag is het 60 jaar geleden dat Gerard Altena en Jo Zweers in het huwelijksbootje stapten. Gerard is geen onbekende in Goor. Vroeger heeft hij altijd gewerkt bij de Gasfabriek in Goor […]
  • Geheime zender in beslag genomen, uitzending gaat door13 april 2015 Geheime zender in beslag genomen, uitzending gaat door Een geheime zender is gisteren, net buiten Goor in buurtschap 't Zeldam uit de lucht gehaald door het agentschap Telecom. De opsporingsambtenaren (foto) vonden echter alleen een zender die […]