Myron Dijkstra 1000e baby MST

Het krijgen van kinderen is sowieso een bijzondere gebeurtenis maar voor de Goorse ouders Mendy en Sjoerd Dijkstra heeft de bevalling van zoon Myron nog een extra tintje gekregen. De jonge Gorenaar, die gisteren geboren werd, is de 1000e baby die dit jaar in het Enschedese Medisch Spectrum Twente is geboren. Hij wordt daarom trots getoond op de Facebookpagina van het ziekenhuis. Myron is de tweede zoon van Mendy en Sjoerd nadat in oktober van 2019 Jaivy werd geboren. Ook via deze weg wordt het uitgebreide gezinnetje natuurlijk van harte gefeliciteerd!

Gerelateerde berichten

  • Dijkstra weg bij Hector8 november 2019 Dijkstra weg bij Hector Mark Dijkstra stopt aan het einde van dit seizoen als trainer van SV Hector. De oefenmeester uit Almelo heeft er dan zeven jaar opzitten op 't Doesgoor en is daarmee de langstzittende […]
  • Ezeltje Prik geboren bij het Kukelnest9 juni 2019 Ezeltje Prik geboren bij het Kukelnest Een prachtig begin van deze Eerste Pinksterdag voor de medewerkers van kinderboerderij Het Kukelnest. Om 07:00 uur vanochtend werd daar, na een lange bevalling, een ezelinnetje geboren. […]
  • Nieuw voetbalseizoen barst los: “Nieuwe ronde, nieuwe kansen”20 september 2018 Nieuw voetbalseizoen barst los: “Nieuwe ronde, nieuwe kansen” De competitiewedstrijden voor de Goorse voetbalclubs, Twenthe, GFC en Hector, starten komend weekeinde weer. De rood-zwarten en de groen-witten spelen opnieuw derby's tegen elkaar in de […]
  • Rikkert in Raad van Bestuur MST7 juni 2018 Rikkert in Raad van Bestuur MST Eric Rikkert is benoemd tot lid van de Raad van Bestuur van het ziekenhuis Medisch Spectrum Twente. Hij begint op 1 september aanstaande en wordt onder meer verantwoordelijk voor FinanciĆ«n […]
  • Hector laat zege tegen hekkensluiter uit handen glippen9 april 2017 Hector laat zege tegen hekkensluiter uit handen glippen Een uitermate tegenvallend resultaat voor sv Hector vanmiddag tegen hekkensluiter Rietmolen. Na een 0-2 voorsprong werd het uiteindelijk 2-2 op het kunstgras in het Gelderse dorp. De ploeg […]