Myron Dijkstra 1000e baby MST

Het krijgen van kinderen is sowieso een bijzondere gebeurtenis maar voor de Goorse ouders Mendy en Sjoerd Dijkstra heeft de bevalling van zoon Myron nog een extra tintje gekregen. De jonge Gorenaar, die gisteren geboren werd, is de 1000e baby die dit jaar in het Enschedese Medisch Spectrum Twente is geboren. Hij wordt daarom trots getoond op de Facebookpagina van het ziekenhuis. Myron is de tweede zoon van Mendy en Sjoerd nadat in oktober van 2019 Jaivy werd geboren. Ook via deze weg wordt het uitgebreide gezinnetje natuurlijk van harte gefeliciteerd!

Gerelateerde berichten

  • Eric Rikkert terug in top kieslijst CDA22 december 2021 Eric Rikkert terug in top kieslijst CDA De kans is groot dat Gorenaar Eric Rikkert terugkeert in de gemeenteraad van Hof van Twente. De 62-jarige Gorenaar heeft zich verkiesbaar gesteld voor het CDA waarvan hij enkele jaren […]
  • Evi meer dan welkom op ’t Reef26 september 2021 Evi meer dan welkom op ’t Reef Nieuw geluk voor Loes en Remi Dijkstra. Zij werden onlangs de trotse ouders van dochter Evi. De buurt is ook blij met dit nieuwe leven en plaatsten voor de woning van het gezinnetje een […]
  • Dijkstra weg bij Hector8 november 2019 Dijkstra weg bij Hector Mark Dijkstra stopt aan het einde van dit seizoen als trainer van SV Hector. De oefenmeester uit Almelo heeft er dan zeven jaar opzitten op 't Doesgoor en is daarmee de langstzittende […]
  • Ezeltje Prik geboren bij het Kukelnest9 juni 2019 Ezeltje Prik geboren bij het Kukelnest Een prachtig begin van deze Eerste Pinksterdag voor de medewerkers van kinderboerderij Het Kukelnest. Om 07:00 uur vanochtend werd daar, na een lange bevalling, een ezelinnetje geboren. […]
  • Nieuw voetbalseizoen barst los: “Nieuwe ronde, nieuwe kansen”20 september 2018 Nieuw voetbalseizoen barst los: “Nieuwe ronde, nieuwe kansen” De competitiewedstrijden voor de Goorse voetbalclubs, Twenthe, GFC en Hector, starten komend weekeinde weer. De rood-zwarten en de groen-witten spelen opnieuw derby's tegen elkaar in de […]