Door technische storing geen live-uitzendingen Hofstreek FM

De live-uitzendingen van de lokale radiozender Hofstreek FM zijn tot nader order gecanceld. Er is een technisch probleem met het mengpaneel in de studio waardoor het niet mogelijk is om de geplande programma’s te laten horen. Wie afstemt op Hofstreek FM hoort wel non-stop muziek. Dat komt uit de muziekcomputer van de lokale zender. Vandaag zou onder meer ‘Blind in de middag’ en ‘De Hofheren’ worden uitgezonden. Wanneer de live-programmering weer kan worden hervat is nog niet duidelijk.

Gerelateerde berichten

  • Burgmeester Nauta woensdag radiogast Hofstreek FM19 mei 2020 Burgmeester Nauta woensdag radiogast Hofstreek FM Wie wat meer te weten wil komen over de komende corona maatregelen in de Hof van Twente doet er wellicht goed aan om woensdagmiddag in te schakelen bij Hofstreek FM. Op het lokale […]
  • Kerstboodschap burgemeester Nauta op Hofstreek FM24 december 2017 Kerstboodschap burgemeester Nauta op Hofstreek FM De kerstboodschap van burgemeester Ellen Nauta wordt morgen uitgezonden op de lokale radiozender Hofstreek FM. Die wordt morgen net na 09:00 uur uitgezonden in het programma Kerk Lokaal. […]
  • Renate Verdriet in Dubbelportret20 april 2022 Renate Verdriet in Dubbelportret Renate Verdriet is komende zondag, 24 april, te gast in Dubbelportret bij de lokale radiozender Hofstreek FM.Renate is makelaar en eigenaresse van LOF Wonen in Goor. ze komt […]
  • Slotdebat lokale lijsttrekkers bij Hofstreek FM11 maart 2022 Slotdebat lokale lijsttrekkers bij Hofstreek FM De lokale radiozender Hofstreek FM zendt morgen het slotdebat uit van de lijsttrekkers van de lokale politieke partijen in aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen van komende woensdag. […]
  • Harry Scholten op Hofstreek FM1 maart 2022 Harry Scholten op Hofstreek FM In het programma Radio Kerk Lokaal is donderdag om 19.00 uur een interview te beluisteren met de lijsttrekker van het CDA in de Hof van Twente: Harry Scholten. De aandacht gaat in dit […]