Door technische storing geen live-uitzendingen Hofstreek FM

De live-uitzendingen van de lokale radiozender Hofstreek FM zijn tot nader order gecanceld. Er is een technisch probleem met het mengpaneel in de studio waardoor het niet mogelijk is om de geplande programma’s te laten horen. Wie afstemt op Hofstreek FM hoort wel non-stop muziek. Dat komt uit de muziekcomputer van de lokale zender. Vandaag zou onder meer ‘Blind in de middag’ en ‘De Hofheren’ worden uitgezonden. Wanneer de live-programmering weer kan worden hervat is nog niet duidelijk.

Gerelateerde berichten

  • Burgmeester Nauta woensdag radiogast Hofstreek FM19 mei 2020 Burgmeester Nauta woensdag radiogast Hofstreek FM Wie wat meer te weten wil komen over de komende corona maatregelen in de Hof van Twente doet er wellicht goed aan om woensdagmiddag in te schakelen bij Hofstreek FM. Op het lokale […]
  • Kerstboodschap burgemeester Nauta op Hofstreek FM24 december 2017 Kerstboodschap burgemeester Nauta op Hofstreek FM De kerstboodschap van burgemeester Ellen Nauta wordt morgen uitgezonden op de lokale radiozender Hofstreek FM. Die wordt morgen net na 09:00 uur uitgezonden in het programma Kerk Lokaal. […]
  • Live-uitzendingen Hofstreek FM hervat24 juli 2021 Live-uitzendingen Hofstreek FM hervat Hofstreek FM heeft dit weekeinde de live-uitzendingen hervat. Vorige week zaterdag, begaf het radio-mengpaneel van Hofstreek Omroep het na 12 jaar trouwe dienst en ligt nu bij een […]
  • Jubileumuitzending E8 op zondagmiddag8 juni 2021 Jubileumuitzending E8 op zondagmiddag Het Hofstreek radioprogramma E8 is toe aan de 50e uitzending en dat wordt, na de reguliere uitzending van komende vrijdag, op zondagmiddag gevierd met een extra uitzending tussen 14:00 […]
  • Hofheren over Eurovisie Songfestival14 mei 2021 Hofheren over Eurovisie Songfestival Het radio-programma De Hofheren van de lokale omroep Hofstreek FM staat zaterdag in het teken van het Eurovisie Songfestival. Presentatoren Hilco Wekking en Herjan Meustege zullen hun […]