Petitie voor naamsverandering Op Stoom

Het is Gorenaar Jan Poortman een doorn in het oog. De nieuwe naam van het grondgebied van de voormalige Twentse Stoomblekerij is ‘Op Stoom’ en dat is voor hem en vele anderen onverteerbaar. “De naam ‘Op Stoom’ is goed voor de status van het project, maar niet voor het grondgebied. ” zegt Poortman. “Je werkt, bent of woont op ’n Stoom en niet Op Stoom.” Op papier een klein verschil maar voor zijn gevoel scheelt het veel. Daarom is Poortman een petitie gestart om de naam toch nog te kunnen veranderen in ‘Op ’n Stoom’. De petitie kan via deze LINK worden ondertekend. dat is inmiddels al door zo’n 100 mensen gedaan.

Gerelateerde berichten

  • Goor kiest massaal voor ’n Stoom24 december 2021 Goor kiest massaal voor ’n Stoom Een petitie van Gorenaar Jan Poortman werd al honderden keren ondertekend en nu krijgt hij ook bijval van de stemmers op deze site. Zijn pleidooi om de naam van het te ontwikkelen […]
  • Petitie met handtekeningen ’n Stoom aangeboden14 december 2021 Petitie met handtekeningen ’n Stoom aangeboden De petitie met handtekeningen van mensen die pleiten voor de naam '’n Stoom' in plaats van 'Op Stoom' voor het voormalige TSB-terrein, is vorige week aangeboden aan wethouder Wim […]
  • Petitie actie groep ‘Terug naar ’n Stoom’ naar gemeente Hof van Twente22 september 2021 Petitie actie groep ‘Terug naar ’n Stoom’ naar gemeente Hof van Twente De actiegroep 'Terug naar 'n Stoom' onder leiding van de Goorse historicus Jan Poortman gaat in de komende maand een petitie aanbieden aan het College van de gemeente Hof van Twente om […]
  • Online prikbord voor ideeën Op Stoom22 juli 2021 Online prikbord voor ideeën Op Stoom Wie goede ideeën heeft voor het grootschalige project Op Stoom op het terrein van de voormalige Twentsche Stoomblekerij, kan deze vanaf nu ook kwijt op een online prikbord dat op de site […]
  • TV-sessies rondom project Goor op Stoom9 juni 2021 TV-sessies rondom project Goor op Stoom Het project Goor op Stoom krijgt steeds meer voeten aan de grond in Goor en de eerste werkzaamheden worden zichtbaar. Om dit alles goed te bespreken met de bevolking wordt een aantal […]