Petitie voor naamsverandering Op Stoom

Het is Gorenaar Jan Poortman een doorn in het oog. De nieuwe naam van het grondgebied van de voormalige Twentse Stoomblekerij is ‘Op Stoom’ en dat is voor hem en vele anderen onverteerbaar. “De naam ‘Op Stoom’ is goed voor de status van het project, maar niet voor het grondgebied. ” zegt Poortman. “Je werkt, bent of woont op ’n Stoom en niet Op Stoom.” Op papier een klein verschil maar voor zijn gevoel scheelt het veel. Daarom is Poortman een petitie gestart om de naam toch nog te kunnen veranderen in ‘Op ’n Stoom’. De petitie kan via deze LINK worden ondertekend. dat is inmiddels al door zo’n 100 mensen gedaan.

Gerelateerde berichten

  • Online prikbord voor ideeën Op Stoom22 juli 2021 Online prikbord voor ideeën Op Stoom Wie goede ideeën heeft voor het grootschalige project Op Stoom op het terrein van de voormalige Twentsche Stoomblekerij, kan deze vanaf nu ook kwijt op een online prikbord dat op de site […]
  • TV-sessies rondom project Goor op Stoom9 juni 2021 TV-sessies rondom project Goor op Stoom Het project Goor op Stoom krijgt steeds meer voeten aan de grond in Goor en de eerste werkzaamheden worden zichtbaar. Om dit alles goed te bespreken met de bevolking wordt een aantal […]
  • Wie wil in de ‘Denktank Op Stoom’17 juni 2021 Wie wil in de ‘Denktank Op Stoom’ Er wordt een denktank geformeerd om de plannen voor het grootschalige project Op Stoom beter aan te laten sluiten op de wensen en ideeën van betrokkenen in en om Goor. Het is de bedoeling […]
  • Goorse zender in Zeeuws museum13 juli 2021 Goorse zender in Zeeuws museum Een in Goor gebouwde noodzender is opgenomen in de collectie van het Watersnoodmuseum in het Zeeuwse Ouwerkerk. Vorige week werd in het zogenoemde 'vijfde caisson' van dit museum, waar […]
  • College sluit woonwagens ‘Op Stoom’ niet uit25 mei 2021 College sluit woonwagens ‘Op Stoom’ niet uit De gemeente Hof van Twente sluit niet dat op er op termijn ook woonwagens kunnen worden geplaatst op het nieuw te ontwikkelen TSB-terrein in Goor. Het College van B&W laat dit weten […]