Brandweer rukt uit naar Plukon

Een melding van eventueel vrijgekomen gevaarlijke stoffen gisteravond bij pluimvee-verwerker Plukon aan de Goorse Breukersweg gisteravond. De brandweer rukte uit en de medewerkers werden voor korte tijd naar buiten gestuurd. Uiteindelijk bleek er niet veel aan de hand en na inspectie konden de werkzaamheden weer worden vervolgd. (Foto’s: Hof van Twente Fotografie)

Gerelateerde berichten

  • 14 augustus 2021 Goorse brandweer actief in Haaksbergen De Goorse brandweer moest vandaag assistentie verlenen bij een behoorlijke brand in het buitengebied van Haaskbergen. Een woonboerderij aan de Diepenheimseweg daar stond in brand en naast […]
  • Zorgen om grote aantal coronabesmettingen Plukon2 juni 2021 Zorgen om grote aantal coronabesmettingen Plukon Er zijn grote zorgen om het relatief grote aantal coronabesmettingen bij het Goorse bedrijf Plukon. Dat werd duidelijk tijdens de gemeenteraadsvergadering van gisteravond. De […]
  • Goorse brandweer naar Thales voor onderzoek giftige stoffen3 maart 2021 Goorse brandweer naar Thales voor onderzoek giftige stoffen De zogenoemde Verkenningseenheid van de Goorse brandweer is vanochtend ter plekke geweest bij het incident bij Thales in Hengelo waarbij een zeer giftige stof is vrijgekomen. In opdracht […]
  • Gewonde door ammoniaklekkage bij Plukon22 juni 2020 Gewonde door ammoniaklekkage bij Plukon Een medewerker van Plukon is gisteravond gewond geraakt nadat er ammoniak is gelekt door een defecte afsluiter. De medewerker is met ademhalingsproblemen naar het ziekenhuis gebracht. De […]
  • Schade door storm5 juni 2019 Schade door storm De brandweer in Goor is vanavond uitgerukt voor meldingen van stormschade. Aan de Patrijzenstraat bleek een hekwerk te zijn omgewaaid en op de straat terecht te zijn gekomen. Aan de […]