Twentse sagen op Erve Senkeldam

Aan de Deldensestraat 117 op Erve Senkeldam wordt komende vrijdag (23 juli) een bijzondere voorstellinge gehouden waarbij Twentse sagen centraal staan. Vertelster en theatermaker NinaDis Meeuwsen (foto) wordt daarbij ondersteunt door vijf musici. Er worden drie sagen van Twentse grond versmolten tot één verhaal. Het gaat om De Witte Wieven, de Hellehond en de non van Singraven. De voorstelling wordt georganiseerd door het Enschedese theater Concordia en IN DOORS en is ook in Denekamp en Enschede te zien. Kaarten voor de voorstelling in Goor die om 19:30 uur begint, zijn via deze LINK te bestellen.

Gerelateerde berichten

  • Elke dag een nieuwe voorstelling bekend van De Reggehof5 december 2020 Elke dag een nieuwe voorstelling bekend van De Reggehof Theater De Reggehof heeft het programma voor januari tot en met mei rond en gaat dat stukje bij beetje bekend maken via een zogeheten 'adventstkalender'. Via de social media-kanalen van […]
  • Jelle Smit met theaterstuk naar kasteel Warmelo14 juli 2019 Jelle Smit met theaterstuk naar kasteel Warmelo Oud-Gorenaar Jelle Smit is op 26 juli en 27 juli te zien in de tuin van kasteel Warmelo met een bijzondere voorstelling. Hij speelt dan met zijn theatergezelschap Kalterflug de […]
  • Win kaarten voor Leonie Meijer in De Reggehof8 oktober 2018 Win kaarten voor Leonie Meijer in De Reggehof Goorsnieuws.nl gaat ook in het komende theaterseizoen weer acties houden in samenwerking met De Reggehof. We trappen af met een like- en deelactie op Facebook voor gratis toegangskaarten […]
  • Voorstelling Ali B. verschoven naar 3 december24 mei 2016 Voorstelling Ali B. verschoven naar 3 december De voorstelling die Ali B. zou geven in de Goorse Reggehof, is verplaatst van 26 november naar 3 december. De show van Remco Veldhuis die voor 3 december stond gepland is een week naar […]
  • Marco ten Thije ziet Abraham24 augustus 2021 Marco ten Thije ziet Abraham Hij houdt wel van een feestje en dat komt mooi uit want het bereiken van de 50 levensjaren is daar zeker een goede reden voor. Marco ten Thije ziet vandaag Abraham en dat levert hem […]