Win kaarten voor het tuinconcert van Wibi Soerjadi!

Hij woont aan de rand van Diepenheim op enkele kilometers van Goor in het fraaie Villa Peckedam en dat is ook de plek waar hij in de komende weken zijn tuinconcerten gaat geven met hoogtepunten uit zijn concerten van de 40 jaar dat hij al in het vak zit. Neerlands bekendste pianist Wibi Soerjadi wil ook de mensen in zijn woonomgeving graag laten genieten van zijn muziek en daarom stelt hij aan de lezers van Goorsnieuws.nl twee toegangskaarten beschikbaar voor de voorstelling van komende zaterdag (24 juli) 15:15 uur. Die zijn te winnen door het juiste antwoord te geven op de volgende vraag: Wanneer trad Wibi Soerjadi voor het laatst op in de Goorse Reggehof? Mail het antwoord naar prijsvraag@nullgoorsnieuws.nl en maak kans op de toegangsbewijzen. Voor alle anderen is er een kortingscode beschikbaar. Via deze LINK kunnen kaarten besteld worden na het invoeren van de code WIBI40.

Gerelateerde berichten

  • Prijswinnaars tuinconcert Wibi Soerjadi bekend!22 juli 2021 Prijswinnaars tuinconcert Wibi Soerjadi bekend! Een stroom aan reacties per e-mail op de prijsvraag voor kaarten voor het tuinconcert van Wibi Soerjadi komende zaterdag. Het waren er zoveel dat het management heeft besloten dat we niet […]
  • Nieuw stuk Wittrock in première bij KNA13 juli 2021 Nieuw stuk Wittrock in première bij KNA Een hagelnieuwe compositie van de Goorse componist Carl Wittrock gaat op 20 november in première tijdens een concert van de Goorse accordeonvereniging KNA in samenwerking met Apollo. Het […]
  • Tips en prijsvragen in de ‘Week van de afvalvermindering’24 november 2020 Tips en prijsvragen in de ‘Week van de afvalvermindering’ De gemeente Hof van Twente doet actief mee aan de week van de afvalvermindering. Op de diverse social media-kanalen van de gemeente worden dagelijks tips gedeeld en zijn er prijsvragen. […]
  • Prijsvraag voor jongeren: Hoe verslaan we Corona?22 juli 2020 Prijsvraag voor jongeren: Hoe verslaan we Corona? Hoe verslaan we samen Corona? Jongeren uit Goor en de overige kernen in de Hof van Twente krijgen de komende weken de kans om die vraag te beantwoorden. Ze kunnen hun ideeën hierover […]
  • GMHC wint 15.000 euro voor groene plannen3 juli 2020 GMHC wint 15.000 euro voor groene plannen De Goorse Mixed hockey Club heeft vandaag de tweede prijs behaald in de provinciale contest 'Groenste sportclub van Overijssel'. De Goorse hockeyclub ontvangt daarvoor een geldbedrag van […]