Tandarts Kessels op RTL7 in ‘Op de zaak’

De nieuwe tandartspraktijk van Koen Kessels is komende zondag op televisie in het RTL7-programma ‘Op de zaak’. ‘Kessels team voor tandzorg’ opende onlangs in het volledig verbouwde bedrijfspand aan de Goorse Grotestraat nadat de praktijk werd overgenomen van tandarts Koop. Door corona was een grootse opening niet mogelijk en daarom is besloten om in samenwerking met RTL een korte bedrijfsfilm te maken die komende zondag om 12:00 uur te zien op de landelijke commerciële zender. Daarin wordt een inkijkje gegeven in de nieuwe tandartspraktijk van Kessels.

Gerelateerde berichten

  • Iconische tandarts Koop met pensioen, praktijk verhuist4 oktober 2020 Iconische tandarts Koop met pensioen, praktijk verhuist Een groot deel van de Gorenaren heeft in de afgelopen vier decennia wel eens bij hem in de stoel gezeten. Dat tijdperk is nu voorbij want tandarts Frans Koop heeft na 40 jaar afscheid […]
  • Frans Koop in Radioportret6 oktober 2016 Frans Koop in Radioportret Hij is bekend van zijn tandartsenpraktijk en zijn voorliefde voor oude auto's Frans Koop, geboren in Enschede, had jaren een praktijk in Goor maar sinds vorige week heeft hij de zaak over […]
  • Van Ommen zwaait als erelid af bij Hector en wordt opgevolgd door Koen Kessels9 november 2019 Van Ommen zwaait als erelid af bij Hector en wordt opgevolgd door Koen Kessels René van Ommen is vanavond benoemd tot erelid van SV Hector. Dat gebeurde tijdens de drukbezochte jaarvergadering van de Goorse voetbalclub in de kantine op sportpark 't Doesgoor. Van […]
  • Klaasen ziet King winnen: “Zal aan de bak moeten”21 december 2015 Klaasen ziet King winnen: “Zal aan de bak moeten” Jelle Klaassen moet bij winst in de openingswedstrijd op het WK darts aantreden tegen Mervyn King. De Goorse topdarter zag als analist bij RTL7 de Engelsman met 3-2 winnen van de Rus […]
  • Wie kende Cor niet ?2 september 2021 Wie kende Cor niet ? Cor (Corrie) Werksma is afgelopen maandag overleden. Hij was een bekende verschijning die nogal luidruchtig door het leven ging en eenieder op zijn bekende wijze aansprak, bijvoorbeeld […]