Salut organiseert kinderactiviteiten in zwembaden

Welzijnsorganisatie Salut organiseert in dezer zomervakantie een aantal jeugdactiviteiten Zwembad De Vijf Heuvels in Markelo en Zwembad De Mors in Delden. Iedere dinsdagmiddag in Markelo en iedere donderdagmiddag in Delden kunnen de kinderen zonder extra kosten deelnemen aan onder andere buikschuiven, circus of cardio-drummen. Opgeven is niet nodig.

Gerelateerde berichten

  • Höfteballooning en kinderactiviteiten17 augustus 2018 Höfteballooning en kinderactiviteiten De activiteitenkalender meldt voor vanavond het langverwachte Höfteballooning op het Roelofsenterrein met een keur aan luchtballonnen die zullen opstijgen waaronder 'De Motor', de […]
  • Salut kan nog nominaties ‘Beste Buur-bokaal’ gebruiken29 juli 2021 Salut kan nog nominaties ‘Beste Buur-bokaal’ gebruiken Er kunnen nog mensen worden genomineerd voor de zogenoemde 'Beste Buur-bokaal' die op 25 september zal worden uitgereikt. Dan is het nationale Burendag. Alle inwoners uit Goor en omgeving […]
  • Salut biedt hulp bij belastingaangifte29 juli 2021 Salut biedt hulp bij belastingaangifte Problemen met het invullen van de belastingaangifte? Salut en de bibliotheek gaan inwoners, die uitstel hebben aangevraagd, helpen. Op 6, 13, 20 en 27 augustus is er van 13.00-15.00 uur […]
  • Salut: vervolg eenzaamheidsbijeenkomst16 juni 2021 Salut: vervolg eenzaamheidsbijeenkomst Salut gaat een vervolg geven aan het aanpakken van eenzaamheid. Op dinsdag 6 juli van 15.00 uur tot 17.00 uur is een vervolgbijeenkomst. Heeft u zelf te maken met eenzaamheid? Komt u in […]
  • Online theatervoorstelling over dementie12 mei 2021 Online theatervoorstelling over dementie Dementie Twente organiseert samen met haar partners en Theater aan de Lijn een onlineactiviteit op donderdag 27 mei die speciaal is bedoeld voor mantelzorgers en vrijwilligers die werken […]