Prijswinnaars tuinconcert Wibi Soerjadi bekend!

Een stroom aan reacties per e-mail op de prijsvraag voor kaarten voor het tuinconcert van Wibi Soerjadi komende zaterdag. Het waren er zoveel dat het management heeft besloten dat we niet twee toegangsbewijzen maar twee keer twee kaarten weg mogen geven. De gelukkige winnaars, waarmee contact wordt opgenomen, zijn Carla du Plessis en Marion Velderman die dus beiden ook nog iemand mee mogen nemen. Het antwoord op de vraag wanneer Wibi Soerjadi voor het laatst optrad in Goor was overigens 22 december 2019 met ‘Wibi at the movies’. Wie nog kaarten wil kopen voor de concerten in de komende weken bij Villa Peckedam in Diepenheim kan dat met de kortingscode WIBI40 doen via deze LINK. Gisteravond was de toppianist nog te zien bij Humberto op RTL4 (foto). Daar verhaalde hij over zijn 40-jarig jubileum en de tuinconcerten en speelde hij ook.

Gerelateerde berichten

  • Win kaarten voor het tuinconcert van Wibi Soerjadi!21 juli 2021 Win kaarten voor het tuinconcert van Wibi Soerjadi! Hij woont aan de rand van Diepenheim op enkele kilometers van Goor in het fraaie Villa Peckedam en dat is ook de plek waar hij in de komende weken zijn tuinconcerten gaat geven met […]
  • Tips en prijsvragen in de ‘Week van de afvalvermindering’24 november 2020 Tips en prijsvragen in de ‘Week van de afvalvermindering’ De gemeente Hof van Twente doet actief mee aan de week van de afvalvermindering. Op de diverse social media-kanalen van de gemeente worden dagelijks tips gedeeld en zijn er prijsvragen. […]
  • Prijsvraag voor jongeren: Hoe verslaan we Corona?22 juli 2020 Prijsvraag voor jongeren: Hoe verslaan we Corona? Hoe verslaan we samen Corona? Jongeren uit Goor en de overige kernen in de Hof van Twente krijgen de komende weken de kans om die vraag te beantwoorden. Ze kunnen hun idee├źn hierover […]
  • GMHC wint 15.000 euro voor groene plannen3 juli 2020 GMHC wint 15.000 euro voor groene plannen De Goorse Mixed hockey Club heeft vandaag de tweede prijs behaald in de provinciale contest 'Groenste sportclub van Overijssel'. De Goorse hockeyclub ontvangt daarvoor een geldbedrag van […]
  • Caroly met Bigband in de sporthal6 maart 2020 Caroly met Bigband in de sporthal Jeugdcircus Caroly zal dit jaar tijdens de eigen shows in sporthal De Mossendam worden begeleid door The Apollo Bigband. Het 20-koppige orkest zal in drie voorstellingen op zaterdag 21- […]