Goors Monmartre viert eerste lustrum

De Stichting Kunstzinnig Goor viert op zondag 5 september het eerste lustrum van de kunstmarkt Goors Montmartre. Ruim 20 kunstenaars uit de Hof van Twente en uit andere delen van het land verzamelen zich dan in de tuin van het oude gemeentehuis van Goor waar ze actief aan het werk te zien zijn en waar hun nieuwste kunstwerken en -objecten geëxposeerd staan. De middag wordt aan de Diepenheimseweg muzikaal opgeluisterd door de a capella groep ‘Voice Over’. Vorig jaar werd de kunstmarkt vanwege corona nog met beperkingen georganiseerd. Een jaar daarvoor trok het evenement nog 750 toeschouwers. De hoop is dat dat dit jaar weer mogelijk is.


Gerelateerde berichten

  • Goors Montmartre met meer dan 20 professionele kunstenaars1 september 2022 Goors Montmartre met meer dan 20 professionele kunstenaars Komende zondag, 4 september, kunnen de kunstliefhebbers hun hart weer ophalen in de idyllische omgeving van het 'oude gemeentehuis' aan de Diepenheimseweg. In de tuin vindt daar dan voor […]
  • ‘Slotakkoord’ Rob Flink op Goors Montmartre1 september 2021 ‘Slotakkoord’ Rob Flink op Goors Montmartre Er is komende zondag speciale aandacht voor het kunstwerk 'Slotakkoord' van Rob Flink (foto) tijdens Goors Montmartre in de tuinen van het oude gemeentehuis aan de Diepenheimseweg. De […]
  • Goors Montmartre weer in tuin oude gemeentehuis15 augustus 2020 Goors Montmartre weer in tuin oude gemeentehuis De tuin van het 'oude gemeentehuis'aan de Diepenheimseweg staat op zondagmiddag 6 september weer in teken van het kunstzinnige evenement Goors Montmartre. Een twintigtal kunstenaars uit […]
  • Oald Goor: Die prachtige veranda…7 augustus 2022 Oald Goor: Die prachtige veranda… Op deze zondag weer een fraaie prent uit de omvangrijke collectie van de stichting Historisch Goor met een blik vanaf de Diepenheimseweg op het Kerkplein aan het begin van de jaren 50. […]
  • Ook vernielingen aan oude gemeentehuis26 januari 2021 Ook vernielingen aan oude gemeentehuis Het wachthok op het perron van het station in Goor is niet het enige dat in het afgelopen weekeinde ten prooi viel aan vandalen. Ook een ruit van het 'oude gemeentehuis' aan de Goorse […]