Vermiste Enschedese voor het laatst in omgeving Goor gezien

Een vermiste jonge Enschedese is sinds zondagavond 25 juli vermist. Ze is toen voor het laatst gezien rond 21:00 uur in de omgeving van Goor. Het gaat om de 16-jarige Sterrin (foto) die wordt vermist vanuit de Velveweg in Enschede. Ze is 165cm lang, heeft donker lang haar tot op de schouders en donkere ogen. Ze droeg voor haar verdwijning een spijkerbroek, zwarte Nike schoenen en een zwart jasje. Wie Sterrin gezien heeft of weet waar ze verblijft wordt dringend verzocht om contact op te nemen met de politie Enschede die haar vermissing via Facebook heeft gedeeld.

Gerelateerde berichten

  • Vermiste Enschedese is weer terecht28 juli 2021 Vermiste Enschedese is weer terecht Een vermiste jonge Enschedese die sinds zondagavond werd vermist,k is weer terecht. Dat meldt de Enschedese politie op haar Facebookpagina. Waar de 16-jarige is aangetroffen is niet […]
  • Poes Enise weggelopen16 juli 2022 Poes Enise weggelopen Sinds de nacht van maandag op dinsdag (11 op 12 juli) is poes Enise weggelopen (foto). Normaal verlaat ze nooit de tuin, maar is nu al een paar dagen spoorloos, aldus een mail van Ramona. […]
  • Zwarte kater vermist8 juni 2022 Zwarte kater vermist Rob is zijn zwarte kater (foto) kwijt en wil graag meer informatie over zijn huidige verblijfplaats. De kater heeft een zwart met groen halsbandje. Wie meer weet kan bellen met Rob: 06-27242626.
  • Poezen vermist in Goor20 februari 2022 Poezen vermist in Goor Twee poezen worden vermist in Goor. allereerst de grijze poes Yin die al ruim een week zoek is. Ze is voor het, laatst gezien in de Laarstraat en de van Kollaan in #Goor. Yin draagt een […]
  • Papegaai in de boom op ’t Jannink (UPDATE)7 december 2021 Papegaai in de boom op ’t Jannink (UPDATE) In een boom bij het speeltuintje op 't Jannink in het centrum van Goor is vandaag (dinsdag 7 december) een grote papegaai gesignaleerd. Het lijdt geen twijfel dat de vogel ergens uit een […]