Coronabesmettingen dalen ook in de Hof

In lijn met de landelijke trend daalt ook ook in de Goor en omgeving het aantal geregistreerde coronabesmettingen. In de afgelopen week werden er gemiddeld 6 mensen per dag positief bevonden. De pieken lagen in de Hof op 11 en 16 juli toen op beide dagen 28 mensen positief werden getest. In de afgelopen week is de daling ingezet met een lichte stijging in de afgelopen dagen. Ziekenhuisopnames vanwege corona zijn door het RIVM nauwelijks gemeld. In de afgelopen maanden is er in de Hof van Twente één gemeld.

Gerelateerde berichten

  • Coronabesmettingen stijgen ook explosief in de Hof8 januari 2022 Coronabesmettingen stijgen ook explosief in de Hof De Omicron-variant van het coronavirus heeft heeft ook in de Hof flink toegeslagen. In de afgelopen week werden maar liefst 440 positieve testen gemeld. Dat zijn er 264 meer dan in de […]
  • Besmettingscijfers Hof hoog maar wel 90% gevaccineerd3 december 2021 Besmettingscijfers Hof hoog maar wel 90% gevaccineerd De gemeente Hof van Twente kleurt nog aardig donker op de corona-besmettingskaart maar net als in de rest van het land vlakt de stijging gelukkig wel af. In de afgelopen week werden in […]
  • Coronabesmettingen Hof stabiel laag in de laatste week16 augustus 2021 Coronabesmettingen Hof stabiel laag in de laatste week Het aantal coronabesmettingen daalde al sinds half juli en is ook in de afgelopen week niet geëxplodeerd. Er werden in de afgelopen zeven dagen 31 besmettingen geregistreerd. Een […]
  • Aantal coronabesmettingen wil nog niet echt zakken21 mei 2021 Aantal coronabesmettingen wil nog niet echt zakken Landelijk gezien dalen de besmettingscijfers maar de regio Twente blijft daarbij achter. Ook het aantal coronabesmettingen in Goor en de overige kernen in de Hof van Twente is daarop geen […]
  • Besmettingen in de Hof nemen iets af11 mei 2021 Besmettingen in de Hof nemen iets af Het aantal corona-besmettingen dat is geconstateerd in Goor en de overige kernen in de gemeente Hof van Twente neemt langzaam af maar heel hard gaat het nog niet. Vandaag stond de teller […]