Vermiste Enschedese is weer terecht

Een vermiste jonge Enschedese die sinds zondagavond werd vermist,k is weer terecht. Dat meldt de Enschedese politie op haar Facebookpagina. Waar de 16-jarige is aangetroffen is niet bekend maar wel dat ze in goede gezondheid is. Ze is net voor haar vermissing voor het laatst in Goor gezien waardoor het bericht van de vermissing ook door Gorenaren en deze site werd verspreid.

Gerelateerde berichten

  • Vermiste Enschedese voor het laatst in omgeving Goor gezien27 juli 2021 Vermiste Enschedese voor het laatst in omgeving Goor gezien Een vermiste jonge Enschedese is sinds zondagavond 25 juli vermist. Ze is toen voor het laatst gezien rond 21:00 uur in de omgeving van Goor. Het gaat om de 16-jarige Sterrin (foto) die […]
  • Update: Man vermist na vertrek uit Stoevelaar21 februari 2017 Update: Man vermist na vertrek uit Stoevelaar Een 69-jarige man wordt vanaf 10.00 uur vanmorgen vermist in Goor. Hij is woonachtig in verzorgingstehuis De Stoevelaar en ging daar weg zonder jas. Hij draagt een blauw-wit overhemd en […]
  • Vijf jarig meisje in Goor vermist en opgespoord29 augustus 2016 Vijf jarig meisje in Goor vermist en opgespoord De politie heeft Burgernet ingeschakeld om vanmiddag een vijfjarig meisje op te sporen. Ze werd vermist in de buurt van de Willem Klooshof op de Whee en werd kort nadat er alarm werd […]
  • Zoektocht naar Isra gaat ook na 17 jaar door9 augustus 2021 Zoektocht naar Isra gaat ook na 17 jaar door Vandaag is het 17 jaar geleden dat Marisse van der Burg op brute wijze werd vermoord in een appartementencomplex aan de Goorse Markelose weg. Op diezelfde dag werd haar toen 3 jarige […]
  • Van wie is deze fiets?10 juli 2021 Van wie is deze fiets? Een mail van Erik van der Veer. Hij vraagt zich af van wie onderstaande tweewieler is. Sinds begin deze week staat deze Giant damesfiets, goed vastgemaakt aan een lantaarnpaal, in de […]