Een huis kopen in tijden van crisis?

Makelaar Roetgerink, Laurens Otte en Bracht & De Vries organiseren woensdag een info-avond-wonen. Thema is “Waarom juist nu wel een huis kopen?”. Zij willen laten zien dat een veranderende woningmarkt ook voordelen kent. Ook de mogelijkheden op hypotheekgebied komen aan de orde voor potentiele kopers. U kunt zich aanmelden voor deze avond via de website van Roetgerink Makelaardij.

Gerelateerde berichten

  • Bloem & lifestyle Annabel geopend11 augustus 2021 Bloem & lifestyle Annabel geopend Het nieuwe ‘Bloem & Lifestyle Annabel’ is vanaf vandaag, 11 augustus, geopend in het Goorse stadshart. Na een officiële opening gisteravond is vanaf nu het grote publiek welkom in de […]
  • José 50 joar…25 februari 2011 José 50 joar… Vrouw, moeder en zus(ter) 50 JoarJa, het is echt woar!Nog geen zere rug of knie,Hup José nog 50 erbie! Vanoamd n’n feesie bie de STER,Ie zult ut wa mark’n wie bunt er! Van harte […]
  • Voortbestaan dierenambulance op losse schroeven29 augustus 2022 Voortbestaan dierenambulance op losse schroeven Het is een noodkreet van weldoeners. De vrijwilligers van de Dierenambulance Hof van Twente zijn met spoed op zoek naar nieuwe vrijwilligers. Door het stoppen van twee vrijwilligers zijn […]
  • jb fret gevonden2 december 2013 Fret op zoek naar zijn baasje Een fret heeft zijn schuilplaats gevonden in de schuur bij Andrea. Ze heeft het diertje gevangen en overgedragen aan de dierenambulance, waarmee ook contact op kan worden genomen voor […]
  • Kater Lars sinds vrijdag vermist (update)12 februari 2012 Kater Lars sinds vrijdag vermist (update) Anne Jongsma is haar kater Lars sinds vrijdagochtend kwijt. De zwarte kater is weggelopen vanuit de Diepenheimseweg. Het is een vriendelijk, opgewekt dier, dat vanwege vroegere […]