Bekerprogramma Goorse clubs bekend

Het bekerprogramma van de eerste elftallen van de Goorse voetbalclubs is bekend. De vierdeklassers beginnen in het weekeinde van 4 en 5 september met de eerste duels. GFC begint op zaterdag 4 september met een uitduel tegen het Hengelose Tubantia en treft in de weken daarna in thuiswedstrijden Almen en Sportclub Eefde. Hector gaat op zondag 5 september op bezoek bij Holten en speelt daarna ook twee keer thuis tegen respectievelijk La Première en MVV’29. VV Twenthe opent thuis tegen Enter en treft daarna in uitduels De Tukkers en UD Weerselo. De reguliere competitie begint voor de Goorse clubs in het laatste weekend van september. Het programma daarvan wordt later bekend gemaakt door de KNVB.

Gerelateerde berichten

  • Goorse clubs openen met uitwedstrijden in de beker31 juli 2020 Goorse clubs openen met uitwedstrijden in de beker De eerste teams van de Goorse voetbalclubs openen het nieuwe seizoen met alle drie bekerduels op vreemde bodem. Op zaterdag 29 augustus gaat GFC op bezoek bij SVVN in Nijverdal. Een dag […]
  • Bekerprogramma Goorse clubs bekend30 juli 2019 Bekerprogramma Goorse clubs bekend De KNVB heeft het programma voor de poulefase van het regionale bekertoernooi bekend gemaakt. Dat begint voor de Goorse clubs begin september. Hector trapt op zondag 1 september thuis af […]
  • Twenthe-Heeten 3-1, Hector-Rietmolen 3-1, Avanti-GFC 9-116 oktober 2016 Twenthe-Heeten 3-1, Hector-Rietmolen 3-1, Avanti-GFC 9-1 De eindstanden van de wedstrijden van de Goorse clubs in de derde- en vierde klasse B:   3B: 14.00: vv Twenthe - Heeten 3-1 (doelpunten Twenthe: Mark Nijland twee keer en Jasper […]
  • Streep door Hoftoernooi27 augustus 2021 Streep door Hoftoernooi De Goorse voetbalclubs vv Twenthe, SV Hector en GFC komen volgende week niet in actie tijdens het jaarlijkse Hoftoernooi. Er is namelijk een streep gezet door het evenement dat vrijdag de […]
  • Ook geen Regio Cup voor amateurvoetballers6 mei 2021 Ook geen Regio Cup voor amateurvoetballers Geen competitie en nu is er ook een streep gezet door de Regio Cup voor de amateurvoetballers uit Goor en omgeving. De KNVB besloot vandaag dat dit toernooi definitief niet meer haalbaar […]