Bartjan onderweg voor zijn 999 kilometer op de fiets

Met familie en (fiets-)vrienden in zijn nabijheid is Bartjan Groothengel vanochtend vertrokken voor zijn ultieme tocht van 999 kilometer van de Goorse Laarstraat naar het Italiaanse Iseo-meer. De Gorenaar wil de tocht in 9 dagen. Hij zamelt hiermee geld in voor meer onderzoek naar een medicijn tegen DFNA9. Dat is een erfelijke aandoening die uiteindelijk doofheid tot gevolg heeft en die ook het evenwichtsorgaan aantast. Bart Jan hoopt in ieder geval 9.999 euro op te halen. Donaties kunnen gedaan worden via deze LINK. Er is ook een online veiling waar op bijzondere items geboden kan worden zoals keepershandschoenen van Edwin van der Sar en Joël Drommel en een gesigneerd wielershirt van Robert Gesink. De veiling is via deze LINK te bereiken.

Gerelateerde berichten

  • Bartjan zoekt fietsers voor clinic5 juli 2021 Bartjan zoekt fietsers voor clinic Hij is druk in voorbereiding op zijn monstertocht die op 1 augustus begint en die negen dagen behelst en waarin hij 999 kilometer af wil leggen. Alles voor het goede doel: geld inzamelen […]
  • Bartjan fietst voor DFNA9 999 kilometer naar Italië7 juni 2021 Bartjan fietst voor DFNA9 999 kilometer naar Italië Het wordt een helse klus voor Bartjan Groothengel maar hij heeft er alle vertrouwen in dat het gaat lukken. De Gorenaar wil begin augustus binnen 9 dagen naar Italië fietsen om na precies […]
  • Goors trio op de pedalen voor een toekomst zonder Alzheimer14 september 2021 Goors trio op de pedalen voor een toekomst zonder Alzheimer De broers Roy en Mark Escher gaan komende zaterdag samen met Gerco Weeink, een fietstocht van 120 kilometer maken met als doel zoveel geld in te zamelen voor de bestrijding van Alzheimer. […]
  • Opbrengst fietstocht Groothengel overtreft stoutste verwachtingen11 augustus 2021 Opbrengst fietstocht Groothengel overtreft stoutste verwachtingen Het is hem gelukt. Bartjan Groothengel is gisteren aan het einde van de middag na een fietstocht van 9 dagen waarin hij 999 kilometer aflegde gefinished bij het Italiaanse Iseomeer. De […]
  • Geen Elastiekenkoers in 202130 november 2020 Geen Elastiekenkoers in 2021 De Elastiekenkoers gaat komend jaar niet door. Ondanks het feit dat de fietstocht voor het goede doel normaliter pas eind juni verreden wordt, is nu al besloten om het evenement af te […]