Blessures nopen Twenthe-talent Hevink tot stoppen

Twenthe-trainer Mark Bolink heeft in de eerste trainingsweek in aanloop naar het nieuwe seizoen al een hele bittere pil moeten slikken. De oefenmeester kan niet meer beschikken over misschien wel zijn beste speler: Simon Hevink. De talentvolle voetballer heeft na zijn derde kruisbandblessure een punt gezet achter zijn loopbaan. Hevink heeft het medisch advies gekregen om niet langer het voetbalveld te betreden na al het blessureleed, dat hem de afgelopen jaren heeft geteisterd. Hevink was de afgelopen jaren, mits fit, een belangrijke schakel op het middenveld van vv Twenthe, waarmee hij in 2017 nog promoveerde naar de derde klasse.

Gerelateerde berichten

  • Zware knieblessure voor Twenthe-talent Hevink3 september 2015 Zware knieblessure voor Twenthe-talent Hevink Een enorme domper voor Simon Hevink en vv Twenthe aan de vooravond van een nieuw voetbalseizoen. Het grootste talent van de Tricolores moet het hele jaar toekijken met een zware […]
  • Twenthe vergeet zichzelf weer te belonen17 oktober 2021 Twenthe vergeet zichzelf weer te belonen Twenthe heeft, na de nederlaag van vorige week tegen FC Eibergen, vanmiddag het thuisduel tegen Reunie uit Borculo eveneens verloren. Op 't Piepwillem werd het 1-2 voor de gasten. In een […]
  • Jubilarissen Twenthe en GFC gehuldigd12 oktober 2021 Jubilarissen Twenthe en GFC gehuldigd Na een jaar van leemte in de clubkantines was het afgelopen week ook weer tijd voor de algemene ledenvergaderingen bij onder meer vv Twenthe en GFC. Bij de Oudste Goorsche werden […]
  • OpperTricolores De Coef vijftig jaar6 oktober 2021 OpperTricolores De Coef vijftig jaar Feest in huize Van Coeverden. Martijn, De Coef voor intimi, is vandaag vijftig jaar geworden. De meest iconische (jeugd)trainer van vv Twenthe ziet Abraham en dat betekent ook voor […]
  • Twenthe wint weer, Hector afgelast3 oktober 2021 Twenthe wint weer, Hector afgelast Twenthe heeft ook het tweede competitieduel in de vierde klasse B gewonnen. In de Hofderby tegen vv Diepenheim (foto) was de ploeg van trainer Mark Bolink de bovenliggende partij en won […]