André Manuel te gast bij Hofstreek FM

André Manuel (55) is vrijdag studiogast in het programma E8 Radio op Hofstreek FM. De cabaretier, muzikant, acteur en columnist uit Diepenheim presenteert zijn eigen(zinnige) top 3. Hij vertelt bovendien over zijn bijdrage aan het Heim Festival in het Stedeke en zijn inspanningen om de cultuursector te steunen. De uitzending is van 17.00 uur tot en met 19.00 uur.

Gerelateerde berichten

  • Van Coeverden bij E8 Radio16 augustus 2021 Van Coeverden bij E8 Radio Jan van Coeverden is vrijdag gast in de 60ste uitzending van E8 Radio op Hofstreek FM, de omroep voor de Hof van Twente. De oud-Gorenaar (64) en zijn makker wijlen Harry Kies zijn de […]
  • Door technische storing geen live-uitzendingen Hofstreek FM17 juli 2021 Door technische storing geen live-uitzendingen Hofstreek FM De live-uitzendingen van de lokale radiozender Hofstreek FM zijn tot nader order gecanceld. Er is een technisch probleem met het mengpaneel in de studio waardoor het niet mogelijk is om […]
  • Hofstreek Omroep krijgt mobiele studio26 juni 2021 Hofstreek Omroep krijgt mobiele studio Hofstreek Omroep kan dankzij donaties nog meer live-uitzendingen gaan verzorgen met een mobiele studio. Door donaties van het Schoolfeestfonds, het Fonds 1819 (Spaarbanken omgeving […]
  • Jubileumuitzending E8 op zondagmiddag8 juni 2021 Jubileumuitzending E8 op zondagmiddag Het Hofstreek radioprogramma E8 is toe aan de 50e uitzending en dat wordt, na de reguliere uitzending van komende vrijdag, op zondagmiddag gevierd met een extra uitzending tussen 14:00 […]
  • Hofstreek Omroep en Reggehof gaan nauwer samenwerken16 maart 2021 Hofstreek Omroep en Reggehof gaan nauwer samenwerken Hofstreek Omroep en Theater De Reggehof in Goor gaan een samenwerkingsovereenkomst tekenen om intensiever te gaan samenwerken. Het doel van de samenwerking is om elkaar te ondersteunen […]