De elf van de Gasfabriek…

Na een leemte van maanden wordt er volgende week weer voor het eerst gevoetbald door een aantal Goorse teams. Dat betekent dat de spelers dan eindelijk weer eens de wei in kunnen om de degens te kruisen met een tegenstander. Voor de lieden van Oald Goor reden om in de koffer te duiken met prenten uit het sportverleden van ’t Twentse Haagje. Zo kwamen ze vandaag deze foto toen ook bedrijven en gemeenten nog een team samenstelden. Dit is het elftal van de Gasfabriek uit Goor, dat in 1948 een wedstrijdje speelt tegen de gemeente.

Gerelateerde berichten

  • Oald Goor: De Goorse gasfabriek17 april 2022 Oald Goor: De Goorse gasfabriek In de categorie Oald Goor vandaag aandacht voor de eerste Goorse gasfabriek. Waar nu eenieder poogt om van het gas af te komen vond in november van het jaar 1867 vond de aanbesteding […]
  • Oald Goor: Schoolfeest bij de Jannink-fabriek19 juni 2022 Oald Goor: Schoolfeest bij de Jannink-fabriek In de categorie Oald Goor dit keer een hele oude foto van het Schoolfeest bij de toenmalige Jannink-fabriek. De precieze datum van herkomst is ongewis maar het moet een prent van voor […]
  • Oald Goor: 100-jarig Schoolfeest12 juni 2022 Oald Goor: 100-jarig Schoolfeest Goor wordt steeds warmer voor het komende Schoolfeest en dus duiken we vandaag ook maar in het archief van het Feest der Feesten. Op de officiële site van de organisatie staat een reeks […]
  • Oald Goor: De E8, een drukke weg én een beroemde discoheek29 mei 2022 Oald Goor: De E8, een drukke weg én een beroemde discoheek Vrijdagavond was het feest voor oud gedienden in Café De Ster waar de 100e uitzending van E8-radio van Hofstreek FM werd gevierd. De naam van het programma komt van de vroegere Goorse […]
  • Oald Goor: De kinderoptocht uit lang vervlogen tijden…22 mei 2022 Oald Goor: De kinderoptocht uit lang vervlogen tijden… Over een kleine vijf weken is het weer zover. Dan trekt de Kinderoptocht op zaterdagmiddag weer door het centrum met fraaie creaties van de Goorse basisschoolkinderen. In de rubriek Oald […]