Benzine-oplichter actief in Goor

Via social media worden berichten gedeeld over een oplichter die in Goor een aantal mensen geld heeft afgetroggeld. Dit doet hij door ’s avonds bij mensen aan te bellen en te vragen om een klein bedrag voor benzine. De man die zich identificeert als Bastiaan H, woonachtig te Oldenzaal is zogenaamd zijn bank-of benzinepasjes vergeten en wekt vertrouwen door de slachtoffers een foto te maken van zijn rijbewijs of ander identiteitsbewijs. Hij belooft de volgende ochtend terug te komen om te betalen maar doet dat vervolgens niet. In Goor reed hij rond in oude Volkswagen Polo. De oplichter schijnt in heel Twente actief te zijn. Voorzichtigheid is dus geboden.

Gerelateerde berichten

  • Portemonnee gevonden14 augustus 2021 Portemonnee gevonden Een portemonnee met diverse pasjes en een rijbewijs is vanmiddag (zaterdag 14 augustus) gevonden op een parkeerplaats aan de Deldensestraat. alles op naam van Olaf Lammersen. De […]
  • Rabo voorkomt financiële chaos bij Gorenaar na gewiekste truc16 juni 2021 Rabo voorkomt financiële chaos bij Gorenaar na gewiekste truc De schrik zal er nog goed inzitten bij een plaatsgenoot die bijna voor 23.000 euro is opgelicht. Volgens TC/Tubantia heeft de Rabobank dit ternauwernood kunnen voorkomen. De inwoner uit […]
  • Gorenaar opgelicht na aanmaken verzendlabel4 februari 2021 Gorenaar opgelicht na aanmaken verzendlabel Een Gorenaar is in de afgelopen week bijna €4500 kwijt geraakt na een oplichtingstruc waarin hij dacht een verzendlabel aan te hebben gemaakt. De man wilde via Marktplaats een vest […]
  • Spoofing en WhatsApp-fraude in Goor17 januari 2021 Spoofing en WhatsApp-fraude in Goor Het is een landelijk stijgend probleem en ook in Goor zijn al diverse mensen het slachtoffer geworden van het 'spoofing' en WhatsApp-fraude. Internet-criminelen worden ook in Coronatijd […]
  • Hoek: “Ga morgen maar tanken”23 maart 2020 Hoek: “Ga morgen maar tanken” Een opmerkelijke post van de Goorse tankstationhouder Alwie Hoek op Facebook vandaag. Hij roept de mensen op, om niet vandaag te komen tanken maar te wachten tot morgen. De prijs van […]