Benzine-oplichter actief in Goor

Via social media worden berichten gedeeld over een oplichter die in Goor een aantal mensen geld heeft afgetroggeld. Dit doet hij door ’s avonds bij mensen aan te bellen en te vragen om een klein bedrag voor benzine. De man die zich identificeert als Bastiaan H, woonachtig te Oldenzaal is zogenaamd zijn bank-of benzinepasjes vergeten en wekt vertrouwen door de slachtoffers een foto te maken van zijn rijbewijs of ander identiteitsbewijs. Hij belooft de volgende ochtend terug te komen om te betalen maar doet dat vervolgens niet. In Goor reed hij rond in oude Volkswagen Polo. De oplichter schijnt in heel Twente actief te zijn. Voorzichtigheid is dus geboden.

Gerelateerde berichten

  • Beelden bankpasfraudeur vrijgegeven19 september 2022 Beelden bankpasfraudeur vrijgegeven De politie Hof van Twente heeft in samenwerking met het TV Oost-programma Onder de Loep, beelden vrijgegeven van de jonge man die in Goor een bijna 80-jarige man heeft bestolen. Deze […]
  • Voormalige Goorse krijgt twee jaar cel voor witwassen en oplichting17 mei 2022 Voormalige Goorse krijgt twee jaar cel voor witwassen en oplichting Een 51-jarige vrouw die eerder in Goor woonde moet voor witwassen en oplichting twee jaar de cel in. Dat meldt RTV Oost. De vrouw die nu in Valkenburg woont maakte een vijftal […]
  • Portemonnee gevonden14 augustus 2021 Portemonnee gevonden Een portemonnee met diverse pasjes en een rijbewijs is vanmiddag (zaterdag 14 augustus) gevonden op een parkeerplaats aan de Deldensestraat. alles op naam van Olaf Lammersen. De […]
  • Rabo voorkomt financiële chaos bij Gorenaar na gewiekste truc16 juni 2021 Rabo voorkomt financiële chaos bij Gorenaar na gewiekste truc De schrik zal er nog goed inzitten bij een plaatsgenoot die bijna voor 23.000 euro is opgelicht. Volgens TC/Tubantia heeft de Rabobank dit ternauwernood kunnen voorkomen. De inwoner uit […]
  • Gorenaar opgelicht na aanmaken verzendlabel4 februari 2021 Gorenaar opgelicht na aanmaken verzendlabel Een Gorenaar is in de afgelopen week bijna €4500 kwijt geraakt na een oplichtingstruc waarin hij dacht een verzendlabel aan te hebben gemaakt. De man wilde via Marktplaats een vest […]