Plantendieven actief op ’t Gijmink

Op ’t Gijmink zijn bewoners ontsteld door de diefstal van planten uit voortuinen. Bij meerdere woningen is in de afgelopen weken groen weggehaald. Voor een huis aan de Oude Haaksbergerweg zijn in het afgelopen weekend voor de derde keer meerdere planten uit de voortuin gestolen. Daar zijn camerabeelden van maar daarop is de dader niet goed te herkennen. Ook bij woningen in de Mulderskamp, Iependijk en de Meidoornstraat zijn voortuinen leeg gehaald. Er is aangifte gedaan bij de politie die zoekt naar aanknopingspunten en getuigen.

Gerelateerde berichten

  • Nieuwe huurwoningen Gijmink te bezichtigen31 januari 2018 Nieuwe huurwoningen Gijmink te bezichtigen De 21 nieuwe huurwoningen van het zogenoemde MorgenWonen-project die zijn gebouwd aan de Oude Haaksbergerweg, de Meidoornstraat en de Magnoliastraat zijn klaar om in de verhuur te gaan. […]
  • Dievengilde blijft actief in Goor21 maart 2017 Dievengilde blijft actief in Goor De komst van het WhatsApp-buurtpreventienetwerk in Goor heeft nog niet geleid tot een daling van het aantal inbraken, zo lijkt het. Ook in de afgelopen week was het weer een aantal keren […]
  • Duurzame, duurdere, huurwoningen op ’t Gijmink1 december 2016 Duurzame, duurdere, huurwoningen op ’t Gijmink Er komen 21 nieuwe duurzame woningen op het plan ’t Gijmink. De nieuwe woningen worden gebouwd op de hoek Meidoornstraat – Magnoliastraat – Oude Haaksbergerweg.  Deze aanvraag komt […]
  • Oald Goor: De Iependijk…19 september 2021 Oald Goor: De Iependijk… Op deze zondag is het weer een mooi moment om af te dalen in de koffer met oude prenten. Zo prijkt vandaag De Iependijk in deze rubriek van Oald Goor. De straat met veel historie is al […]
  • ’t Doktershuuske in top 10 beste B&B’s VT Wonen20 augustus 2021 ’t Doktershuuske in top 10 beste B&B’s VT Wonen 't Doktershuuske van Erik Spijkerman en Wilma Godwaldt is door VT Wonen opgenomen in de top 10 van leukste B&B's van Nederland. De Goorse Bed and Breakfast in de voormalige […]