Plantendieven actief op ’t Gijmink

Op ’t Gijmink zijn bewoners ontsteld door de diefstal van planten uit voortuinen. Bij meerdere woningen is in de afgelopen weken groen weggehaald. Voor een huis aan de Oude Haaksbergerweg zijn in het afgelopen weekend voor de derde keer meerdere planten uit de voortuin gestolen. Daar zijn camerabeelden van maar daarop is de dader niet goed te herkennen. Ook bij woningen in de Mulderskamp, Iependijk en de Meidoornstraat zijn voortuinen leeg gehaald. Er is aangifte gedaan bij de politie die zoekt naar aanknopingspunten en getuigen.

Gerelateerde berichten

  • Nieuwe huurwoningen Gijmink te bezichtigen31 januari 2018 Nieuwe huurwoningen Gijmink te bezichtigen De 21 nieuwe huurwoningen van het zogenoemde MorgenWonen-project die zijn gebouwd aan de Oude Haaksbergerweg, de Meidoornstraat en de Magnoliastraat zijn klaar om in de verhuur te gaan. […]
  • Dievengilde blijft actief in Goor21 maart 2017 Dievengilde blijft actief in Goor De komst van het WhatsApp-buurtpreventienetwerk in Goor heeft nog niet geleid tot een daling van het aantal inbraken, zo lijkt het. Ook in de afgelopen week was het weer een aantal keren […]
  • Duurzame, duurdere, huurwoningen op ’t Gijmink1 december 2016 Duurzame, duurdere, huurwoningen op ’t Gijmink Er komen 21 nieuwe duurzame woningen op het plan ’t Gijmink. De nieuwe woningen worden gebouwd op de hoek Meidoornstraat – Magnoliastraat – Oude Haaksbergerweg.  Deze aanvraag komt […]
  • Actie: Iedereen een boom26 november 2021 Actie: Iedereen een boom Inwoners uit Goor komen in aanmerking voor de provinciale 'Iedereen een Boom-actie'. De provincie Overijssel, Landschap Overijssel en de gemeente Hof van Twente delen komende winter bomen […]
  • Burendag en opening Plantjesbieb24 september 2021 Burendag en opening Plantjesbieb Morgen is weer de jaarlijkse Burendag en dan zullen er in diverse wijken en straten weer gezamenlijke werkzaamheden verricht. Ook wordt morgen De 'Beste Buur-bokaal' uitgereikt aan iemand […]