Zoektocht naar Isra gaat ook na 17 jaar door

Vandaag is het 17 jaar geleden dat Marisse van der Burg op brute wijze werd vermoord in een appartementencomplex aan de Goorse Markelose weg. Op diezelfde dag werd haar toen 3 jarige dochter Isra, op dezelfde dag was meegenomen naar Libië door haar vader Hasèn Aksema die bij verstek veroordeeld is voor de moord en vluchtte naar zijn thuisland Libië. Er is veel gedaan om Isra terug te halen naar Nederland om haar te herenigen met haar grootouders Ger en Clary van der Burg. Dat zogenoemde ’thuis brengen’ gaat waarschijnlijk niet meer lukken maar betrokkenen blijven bezig om in ieder geval om toch nog contact tot stand te brengen met Isra die inmiddels bijna 20 jaar is. Via een speciale Facebookpagina wordt gevraagd om een bericht te delen om via welke weg dan ook, toch nog in contact te kunnen komen met Isra.I

Gerelateerde berichten

  • Grootouders Isra hebben geen hoop meer op hulp Nederlandse overheid24 augustus 2022 Grootouders Isra hebben geen hoop meer op hulp Nederlandse overheid De grootouders van Isra Aksema, die 18 jaar geleden werd ontvoerd uit Goor naar Libië, hebben geen hoop meer dat de Nederlandse overheid nog iets kan en zal betekenen in een eventuele […]
  • Isra nu 20 jaar en gezocht via Instagram24 augustus 2021 Isra nu 20 jaar en gezocht via Instagram Twee weken geleden berichtten we al over de voortdurende zoektocht naar Isra Aksema die 17 jaar geleden door haar vader werd meegenomen naar Libië nadat hij haar moeder Marisse van der […]
  • Zoektocht naar bijna 21-jarige Isra gaat door22 augustus 2022 Zoektocht naar bijna 21-jarige Isra gaat door De zoektocht naar de naar Libië ontvoerde Isra Aksema gaat onverminderd door. De Goorse, die in 2004 werd meegenomen door haar vader nadat deze haar moeder Marisse van der Burg […]
  • Alweer 15 jaar geleden…9 augustus 2019 Alweer 15 jaar geleden… Het bericht op Facebook wordt vele malen gedeeld, opdat wij niet vergeten. Het is vandaag precies vijftien jaar geleden dat Marisse van den Burg op gruwelijke wijze om het leven werd […]
  • Politie vraagt opnieuw aandacht voor vermiste Isra3 augustus 2018 Politie vraagt opnieuw aandacht voor vermiste Isra De politie van Overijssel heeft volgens RTV Oost vanavond opnieuw aandacht gevraagd voor de Goorse Isra Aksema. Zij wordt sinds 9 augustus 2004 vermist. De politie denkt dat Isra 14 […]