Bloem & lifestyle Annabel geopend

Het nieuwe ‘Bloem & Lifestyle Annabel’ is vanaf vandaag, 11 augustus, geopend in het Goorse stadshart. Na een officiële opening gisteravond is vanaf nu het grote publiek welkom in de bloemenzaak van Anne Beltman. Zij nam de zaak over van Petra Naafs die er vijf jaar ‘De Orangerie’ runde. Beltman was daar al werkzaam.

Gerelateerde berichten

  • Bloem & Lifestyle Annabel naar pand Sport Inn26 mei 2022 Bloem & Lifestyle Annabel naar pand Sport Inn Deze week werd bekend dat Sport Inn vertrekt uit Goor en nu al is er nieuwe invulling voor het winkelpand in de Grotestraat. Bloem & Lifestyle Annabel, dat nu nog iets verderop zit, […]
  • Oranjerie wordt Bloem & Lifestyle Annabel16 juni 2021 Oranjerie wordt Bloem & Lifestyle Annabel Bloemenzaak De Oranjerie aan de Grotestraat wordt overgenomen door Anne Beltman en gaat vanaf 1 augustus 'Bloem & Lifestyle Annabel' heten. Zij neemt de zaak over van Petra Naafs die […]
  • Subsidie voor bloemrijke akkerranden26 februari 2021 Subsidie voor bloemrijke akkerranden Particulieren met veel grasland en agrariërs kunnen ook dit jaar weer in aanmerking komen voor subsidie om zogenoemde bloemrijke akkerranden te realiseren. Vorig jaar werd er in de Hof […]
  • Zaden uitwisselen in de bibliotheek24 februari 2021 Zaden uitwisselen in de bibliotheek De Goorse bibliotheek krijgt vanaf volgende maand een zogenoemde 'ZadenBieb'. Deze bestaat uit een collectie met verschillende groente- en bloemzaden je gratis kunt meenemen om thuis […]
  • Alom gezelligheid tijdens Burendag 201822 september 2018 Alom gezelligheid tijdens Burendag 2018 Het is de vierde zaterdag van september en dat betekent landelijke Burendag. Op verschillende plekken in Goor wordt het evenement, dat bedoeld is om gezellig samen te komen en iets goeds […]