Bloem & lifestyle Annabel geopend

Het nieuwe ‘Bloem & Lifestyle Annabel’ is vanaf vandaag, 11 augustus, geopend in het Goorse stadshart. Na een officiële opening gisteravond is vanaf nu het grote publiek welkom in de bloemenzaak van Anne Beltman. Zij nam de zaak over van Petra Naafs die er vijf jaar ‘De Orangerie’ runde. Beltman was daar al werkzaam.

Gerelateerde berichten

  • Oranjerie wordt Bloem & Lifestyle Annabel16 juni 2021 Oranjerie wordt Bloem & Lifestyle Annabel Bloemenzaak De Oranjerie aan de Grotestraat wordt overgenomen door Anne Beltman en gaat vanaf 1 augustus 'Bloem & Lifestyle Annabel' heten. Zij neemt de zaak over van Petra Naafs die […]
  • Subsidie voor bloemrijke akkerranden26 februari 2021 Subsidie voor bloemrijke akkerranden Particulieren met veel grasland en agrariërs kunnen ook dit jaar weer in aanmerking komen voor subsidie om zogenoemde bloemrijke akkerranden te realiseren. Vorig jaar werd er in de Hof […]
  • Zaden uitwisselen in de bibliotheek24 februari 2021 Zaden uitwisselen in de bibliotheek De Goorse bibliotheek krijgt vanaf volgende maand een zogenoemde 'ZadenBieb'. Deze bestaat uit een collectie met verschillende groente- en bloemzaden je gratis kunt meenemen om thuis […]
  • Alom gezelligheid tijdens Burendag 201822 september 2018 Alom gezelligheid tijdens Burendag 2018 Het is de vierde zaterdag van september en dat betekent landelijke Burendag. Op verschillende plekken in Goor wordt het evenement, dat bedoeld is om gezellig samen te komen en iets goeds […]
  • De Goorse lente…16 maart 2017 De Goorse lente… De zon schijnt volop in het Twentse Haagje waar de terrassen weer zijn geopend op deze dag waarop het kwik oploopt tot zo'n 15 graden. De lente laat zich zien en dat kenmerkt zich treffend […]