Kindvriendelijk Goor zoekt nog vrijwilligers voor het Kinderkamp

De stichting Kindvriendelijk Goor is op zoek naar meer vrijwilligers om het Goorse Kinderkamp volgende week goed te laten verlopen. Het houtdorp zal vanaf komende dinsdag verrijzen op het grasveld aan de Wheedijk naast het Hectorveld. De deelnemende kinderen krijgen deze week bericht over de groep waarin ze zitten. Wie zich aan wil melden om één of meerdere dagen te helpen kan zich aanmelden via DIT aanmeldingsformulier. Het Kinderkamp beleeft onder auspiciën van Kindvriendelijk Goor een jubileumeditie want het is voor de 30e keer dat het wordt georganiseerd. Nu weer op de plek waar het toen begon na jaren van bivakkeren op de Hogenkamp. (onder: archieffoto)

Gerelateerde berichten

  • Houtkamp gaat door op historische plek2 juli 2021 Houtkamp gaat door op historische plek Ook dit jaar gaat het Goorse Kinderkamp weer door maar dan wel op een andere plek dan zoals de laatste jaren op de Hogenkamp (foto). Het Houtdorp gaat terug naar de plek waar het jaren […]
  • Kinderkamp bijna vol, vrijwilligers nog wel nodig2 juli 2019 Kinderkamp bijna vol, vrijwilligers nog wel nodig Het maximaal aantal deelnemers aan het Goorse Kinderkamp is bijna bereikt. Dat betekent dat vana 20 augustus wederom zo'n 400 kinderen zullen timmeren en verven op het houtdorp op De […]
  • Kinderkamp zit vol, nog wel vrijwilligers gezocht18 juli 2018 Kinderkamp zit vol, nog wel vrijwilligers gezocht Het heeft wat langer geduurd dan in voorgaande jaren maar ook dit jaar zit het Goorse Kinderkamp weer vol. Een dikke 400 kinderen zullen vanaf dinsdag 28 augustus weer gaan bouwen aan het […]
  • Kinderen voor Kinderen thema Kinderkamp 20181 juli 2018 Kinderen voor Kinderen thema Kinderkamp 2018 Het thema voor het Goorse Kinderkamp van dit jaar is 'Kinderen voor Kinderen' met een toespeling naar het populairse kinderkoor van Nederland. Het Kinderkamp is dit jaar van dinsdag 28- […]
  • Veel publiek bij optredens deelnemers Kinderkamp25 augustus 2022 Veel publiek bij optredens deelnemers Kinderkamp Heel veel vaders, moeders, opa's, oma's en andere belangstellenden zijn op deze zwoele zomeravond richting de Wheedijk getrokken om te kijken naar de tijdens het Kinderkamp ingestuurde […]