Kinderen uit de bol bij Sterzo

kindercarnaval

De rentree van het kindercarnaval in Goor is een succes gebleken. Zo’n 150 verklede koters meldden zich vanmiddag met de ouders bij De Ster voor het ‘feest der zotte kleintjes’ in allerlei verschillende gedaanten. “Je weet niet wat je moet verwachten en dan is een volle zaal fantastisch”, zei Prins Laurens van CV Sterzo die met de raad van elf, jeugdraad en dansmarietjes een belangrijk onderdeel vormde van de festiviteiten. Het feest werd werd door de kinderen gemaakt met het duo Wipneus en Pim dat de Gorenaartjes een prachtige¬†middag bezorgde.

Gerelateerde berichten

  • Tweede plek voor Nijhof in Etten-Leur12 juli 2010 Tweede plek voor Nijhof in Etten-Leur Gorenaar Jan Nijhof heeft met zijn navigator Henk-Jan Elbert goed gepresteerd bij de vijfde meetellende wedstrijd van het Nederlands rallysprintkampioenschap. Het duo eindigden in […]
  • Yolanda Mergler volgt Eijsink op17 juni 2009 Yolanda Mergler volgt Eijsink op Yolanda Mergler is de nieuwe directrice van theater De Reggehof. Ze volgt Jan Eijsink op die stopt in het jubileumjaar van het Goorse theater. Mergler zwaaide in¬†de afgelopen tien jaar de […]
  • Meisjes Excelsior winnen gymfinale3 mei 2012 Meisjes Excelsior winnen gymfinale De meisjes van gymnastiekvereniging Excelsior hebben in Borne de regionale finale van de gymnastiek- competitie gewonnen. De jonge Goorse turnsters van 6 en 7 jaar waren de in teamverband […]
  • Inloopbijeenkomst over zonnepark Spechthorst24 april 2018 Inloopbijeenkomst over zonnepark Spechthorst Er is komende donderdag een inloopbijeenkomst over het nieuw te realiseren zonnepark Spechthorst. Die is komende donderdag tussen 17:00 uur en 19:00 uur in het gemeentehuis in Goor. Het […]
  • Twenthe speelt vanavond halve finale Tukker Cup24 april 2018 Twenthe speelt vanavond halve finale Tukker Cup Twenthe kan zich vandaag plaatsen voor de finale van de Tukker Cup, de Tricolores moeten dan wel zien te winnen van Excelsior "31. De twee teams troffen elkaar al in de voorrondes, Twenthe […]