Jaimie is veel geld kwijt (update)

We kregen een mailtje van Jaimie Grouwe. Zij zit behoorlijk in zak en as omdat ze geld heeft verloren in het Goorse centrum. “Ik ben vanmiddag tussen 14.30 en 14.45 uur 50 euro verloren in het centrum tussen de Rabobank en Tuunte. Het gaat om 5 briefjes van 10 euro. Deze had ik opgevouwen en in mijn zak gestopt. Ik kwam in de winkel erachter dat ik deze kwijt ben. Ik ben meteen terug gelopen om te kijken of ze nog ergens op de grond lagen, maar helaas niet gevonden. Het is voor mij erg veel geld! Ik hoop dat iemand zo eerlijk is om te mailen en het geld terug te brengen.” Voor de eerlijke vinder, die kan bellen met 06-40281380, ligt een kleinigheidje klaar.

Update: Jaimie heeft inmiddels 25 euro terug via een vrouw. Deze mevrouw had de 50 euro samen met een andere vrouw gevonden voor de Tuunte. Jaimie hoopt dat zij zich ook zal melden.

tien-euro

Gerelateerde berichten

  • Kansenboek gepresenteerd voor ontwikkeling TSB-terrein3 juli 2020 Kansenboek gepresenteerd voor ontwikkeling TSB-terrein De gemeente Hof van Twente heeft een zogenoemd 'kansenboek' gepresenteerd voor de ontwikkeling van het Goorse TSB-terrein. Daarin staan allerlei suggesties wat er met het voormalige […]
  • Vader doet persoonlijke oproep aan fietsendief21 januari 2016 Vader doet persoonlijke oproep aan fietsendief Fietsdiefstallen, het is aan de orde van de dag. Hulp-oproepen om vermiste fietsen terug te vinden komen bij de redactie dan ook met de regelmaat van de klok binnen. Vanmorgen kwam er een […]
  • Sleutelbos zoekgeraakt tijdens fietsen5 juni 2014 Sleutelbos zoekgeraakt tijdens fietsen In de categorie vermiste artikelen vandaag een sleutelbos. Marinus Kleinsman verloor vorige week onder andere zijn auto- en huissleutels. "Het meest waarschijnlijk ben ik ze kwijtgeraakt […]
  • Goorse in top landelijke sollicitatiecontest23 september 2015 Goorse in top landelijke sollicitatiecontest Er zijn in Goor de laatste jaren een toenemend aantal mensen werkeloos geworden en dus sollicitatieplichtig. De zoektocht naar een nieuwe baan en met name het schrijven van een goede brief […]
  • Patrick Slaghuis ziet Abraham31 mei 2020 Patrick Slaghuis ziet Abraham Hij had wellicht een vermoeden dat er iets te gebeuren stond maar smeerde hem toch op zijn 'oudejaarsavond'. Dat weerhield zijn vrienden er niet van om bij zijn woning een groot spandoek […]