Gorenaren openen Sushi-Foodclub in Haaksbergen

Na een paar maanden van intensieve voorbereiding gaat het morgen beginnen voor de Goorse ondernemers Boulos Kouri en Job Vaarhorst. Het duo opent dan officieel de deuren van de nieuwe Sushi Foodclub in Haaksbergen. Kouri is in Goor één van de uitbaters van Café Johny’s terwijl Vaarhorst in de mediawereld actief is. Afgelopen zaterdag konden familie en vrienden al kennis maken met de nieuwe sushi Foodclub die het Goorse duo samen runt met drie vennoten uit Enschede. In het najaar gaan de ondernemers ook een Sushi Foodclub openen in Vriezenveen.

Boulos Kouri (l) en Job Vaarhorst (r)

Gerelateerde berichten

  • Goorse ondernemers stappen in Sushi-markt19 juni 2021 Goorse ondernemers stappen in Sushi-markt Boulos Kourie (foto onder rechts) is één van de pijlers onder de Goorse café's Johnny's en De Buurman en gaat nu samen met zijn vriend Job Vaarhorst daarnaast een andere uitdaging aan. […]
  • Drive-through en online quiz Johnys20 maart 2021 Drive-through en online quiz Johnys Ze hopen zo snel mogelijk de het terras en het café weer te kunnen openen en willen tot die tijd laten weten dat ze de gasten zeker niet vergeten zijn. Het was druk aan het begin van de […]
  • Ongemeen spannend slot van Goorse Tourpoule18 september 2020 Ongemeen spannend slot van Goorse Tourpoule Met nog twee etappes voor de boeg in de Tour de France, is het ongemeen spannend aan kop in de strijd om de winst in de Goorse Tourpoule. Na een aantal dagen waarin Casper van Vliet de […]
  • Johnys neemt De Buurman over14 maart 2020 Johnys neemt De Buurman over Café De Buurman in het Goorse centrum wordt vanaf 1 mei onderdeel van het naastgelegen Café Johnys. Dat is gisteravond bekend gemaakt tijdens de viering van het 5-jarig bestaan van Café […]
  • Eerste lustrum voor Café Johnys12 maart 2020 Eerste lustrum voor Café Johnys Feest in optima forma voor Café Johnys. De kroeg in het Goorse stadshart viert dit weekend het eerste lustrum. En dat laten uitbaters én fervent feestvierders Boulos Kourie en John […]