Ooievaars vaak gespot en op de kiek gezet…

De invasie van ooievaars is bijna niemand in Goor ontgaan. Na het eerdere bericht op deze site, kreeg de reactie via diverse kanalen allerlei foto’s binnen van de statige vogels die zich her en der in Goor ophielden tijdens de ‘rustpauze’ voordat de reis richting warmere oorden weer werd ingezet. Hieronder een selectie van ingezonden foto’s.

Gerelateerde berichten

  • Ooievaars maken tussenstop in Goor14 augustus 2021 Ooievaars maken tussenstop in Goor Het was Dick Harmsel die gisteren tijdens een rondgang een grote groep ooievaars ontdekte op de Herikeres net buiten Goor. Enkelen van de groep zicht ook hoge bomen in het Goorse op […]
  • De Goorse IJsvogel…16 januari 2017 De Goorse IJsvogel… De redactie van deze site ontving een paar prachtige foto's van een IJsvogel die is gefotografeerd in de tuin van de Goorse natuurfotograaf Han Bouwmeester in de tuin achter zijn woning op […]
  • Jos Kolman wint fotowedstrijd Hof van Twente30 december 2021 Jos Kolman wint fotowedstrijd Hof van Twente Jos Kolman is overall winnaar geworden van de fotowedstrijd die door de gemeente Hof van Twente is uitgeschreven. Hij maakte een foto van het Goorse haventerrein vanaf de overzijde van […]
  • Nagenieten van een prachtige intocht…20 november 2021 Nagenieten van een prachtige intocht… Pakjesavond komt rasse schreden dichterbij en het is alweer bijna een week geleden dat Sinterklaas en zijn Pieten na een prachtig waterspektakel, voet aan wal zetten in de Goorse haven. […]
  • Geen Dutch Grand Prix zonder Schoolfeestvlag…4 september 2021 Geen Dutch Grand Prix zonder Schoolfeestvlag… Het grootse Formule 1-circus doet Nederland aan en op het circuit in Zandvoort genieten honderdduizenden landgenoten van de sport, de gezelligheid én de zon. Ook uit Goor zijn er enkele […]