Van Coeverden bij E8 Radio

Jan van Coeverden is vrijdag gast in de 60ste uitzending van E8 Radio op Hofstreek FM, de omroep voor de Hof van Twente. De oud-Gorenaar (64) en zijn makker wijlen Harry Kies zijn de grondleggers van het Leids Cabaretfestival. Talenten zetten daar de eerste schreden op het podium. Het festival werd onder andere gewonnen door Hofgenoot André Manuel, Najib Amhali, Erik van Muiswinkel, Lebbis en Jansen, Sanne Wallis de Vries en Katinka Polderman. Sjaak Hulshof verzorgt de techniek, cultuurbewaker is Henk Eeftink. De uitzending is vrijdag van 17.00 tot 19.00 uur.

Gerelateerde berichten

  • Jubileumuitzending E8 op zondagmiddag8 juni 2021 Jubileumuitzending E8 op zondagmiddag Het Hofstreek radioprogramma E8 is toe aan de 50e uitzending en dat wordt, na de reguliere uitzending van komende vrijdag, op zondagmiddag gevierd met een extra uitzending tussen 14:00 […]
  • André Manuel te gast bij Hofstreek FM2 augustus 2021 André Manuel te gast bij Hofstreek FM André Manuel (55) is vrijdag studiogast in het programma E8 Radio op Hofstreek FM. De cabaretier, muzikant, acteur en columnist uit Diepenheim presenteert zijn eigen(zinnige) top 3. Hij […]
  • Door technische storing geen live-uitzendingen Hofstreek FM17 juli 2021 Door technische storing geen live-uitzendingen Hofstreek FM De live-uitzendingen van de lokale radiozender Hofstreek FM zijn tot nader order gecanceld. Er is een technisch probleem met het mengpaneel in de studio waardoor het niet mogelijk is om […]
  • Het raadhuis op ’t Schild had er nog kunnen staan…11 juli 2021 Het raadhuis op ’t Schild had er nog kunnen staan… In de categorie Oald Goor stuiten we in de archieven van de stichting Historisch Goor op een prent van het oude gemeentehuis, op 't Schild. Dat werd, nu vijftig jaar geleden, afgebroken […]
  • Hofstreek Omroep krijgt mobiele studio26 juni 2021 Hofstreek Omroep krijgt mobiele studio Hofstreek Omroep kan dankzij donaties nog meer live-uitzendingen gaan verzorgen met een mobiele studio. Door donaties van het Schoolfeestfonds, het Fonds 1819 (Spaarbanken omgeving […]