Coronabesmettingen Hof stabiel laag in de laatste week

Het aantal coronabesmettingen daalde al sinds half juli en is ook in de afgelopen week niet geƫxplodeerd. Er werden in de afgelopen zeven dagen 31 besmettingen geregistreerd. Een gemiddelde van iets meer dan 4 per dag. Ziekenhuisopnames en overlijdens zijn ook al weken niet gemeld. Het RIVM vreest wel dat de cijfers weer op kunnen lopen als mensen terug komen van vakantie. Daarentegen is ook in Goor en omgeving een groot deel van de bevolking volledig of gedeeltelijk gevaccineerd tegen het coronavirus. Binnen de veiligheidsregio Twente is de Hof gemiddeld. Almelo is voorlopig nog het slechtste jongetje van de klas met 22 besmettingen in het afgelopen etmaal. Oldenzaal kleurt het lichtst op de Twentse coronakaart.

Gerelateerde berichten