Bijleveld ook onder vuur in de Tweede Kamer

Minister Ank Bijleveld krijgt behoorlijk het vuur aan de schenen gelegd in de Tweede Kamer. Het debat over de crisis in Afghanistan heeft geleerd dat de kritiek op de Goorse politica niet alleen beperkt blijft tot wat stekelige opmerkingen van Johan Derksen. Zo moest Bijleveld het behoorlijk ontgelden bij haar collega’s. De tweets van haar zijn ongepast, de kritiek is ongefundeerd en Bijleveld heeft volgens GroenLinks ‘weinig respect’ voor de kamer. De kwestie in Afghanistan, waar Bijleveld ook verantwoordelijk is voor de evacuatie van meerdere tolken en diens aanhang, zal nog enige tijd het vergrootglas leggen op alle beslissingen die Bijleveld neemt.

Gerelateerde berichten

  • Kleuterende prutsers…21 september 2021 Kleuterende prutsers… Stank voor Ank en de zaag onder de stoel van Kaag. De rij met afdruipende bewindslieden lijkt oneindig te worden. Ze gunnen elkaar alles, behalve lucht. Waar Koning Willy jaarlijks […]
  • Bijleveld treedt toch af17 september 2021 Bijleveld treedt toch af Ank Bijleveld treedt alsnog af als Minister van Defensie. De in Goor woonachtige bewindsvrouw kreeg gisteren van de Tweede Kamer een motie van afkeuring vanwege de fouten die zijn gemaakt […]
  • Bijleveld blijft aan ondanks motie van afkeuring17 september 2021 Bijleveld blijft aan ondanks motie van afkeuring Waar haar collega van buitenlandse zaken, Sigrid Kaag, besloot om af te treden, maakt de Goorse minister van Defensie Ank Bijleveld een andere afweging. Zij blijft aan als demissionair […]
  • Bijzondere drive through door unieke bierdoorgang12 juni 2021 Bijzondere drive through door unieke bierdoorgang Ze is er nog steeds trots op dat ze destijds als burgemeester van de Hof van Twente wist te realiseren dat er een doorgang kwam tussen het gemeentehuis en De Reggehof voor de biertoevoer […]
  • Bijleveld ‘buitengewoon adviseur’ CDA4 april 2021 Bijleveld ‘buitengewoon adviseur’ CDA Ank Bijleveld wordt 'buitengewoon adviseur' van het landelijk bestuur van het CDA. de Goorse bewindsvrouwe moet dat bestuur 'scherp te houden en te adviseren' over onder meer politieke […]