Bijleveld ook onder vuur in de Tweede Kamer

Minister Ank Bijleveld krijgt behoorlijk het vuur aan de schenen gelegd in de Tweede Kamer. Het debat over de crisis in Afghanistan heeft geleerd dat de kritiek op de Goorse politica niet alleen beperkt blijft tot wat stekelige opmerkingen van Johan Derksen. Zo moest Bijleveld het behoorlijk ontgelden bij haar collega’s. De tweets van haar zijn ongepast, de kritiek is ongefundeerd en Bijleveld heeft volgens GroenLinks ‘weinig respect’ voor de kamer. De kwestie in Afghanistan, waar Bijleveld ook verantwoordelijk is voor de evacuatie van meerdere tolken en diens aanhang, zal nog enige tijd het vergrootglas leggen op alle beslissingen die Bijleveld neemt.

Gerelateerde berichten

  • Bijleveld met ‘kleine groep’ in de grote optocht22 juni 2022 Bijleveld met ‘kleine groep’ in de grote optocht De grote allegorische optocht kent in Goor komende zondag een bijzondere deelnemer. Voormalig Minister van Defensie en de huidige burgemeester van Almere, Ank Bijleveld, zal in een kleine […]
  • Bijleveld wordt waarnemend burgemeester in Almere14 januari 2022 Bijleveld wordt waarnemend burgemeester in Almere Ank Bijleveld wordt waarnemend burgemeester in de gemeente Almere. De in Goor woonachtige bestuurder nam vorig jaar, noodgedwongen, afscheid als Minister van Defensie in het kabinet Rutte […]
  • Jaaroverzicht met Eeftink, Op Stoom en  Brunnekreef15 december 2021 Jaaroverzicht met Eeftink, Op Stoom en Brunnekreef Het was een niet alledaags jaar. Reden voor de redactie van deze site om in de pen te klimmen en terug te blikken op 2021. In een exclusief jaaroverzicht, dat vanaf morgen, huis aan huis, […]
  • Bijleveld zegt politiek vaarwel15 december 2021 Bijleveld zegt politiek vaarwel Ank Bijleveld keert na 35 jaar de politiek definitief de rug toe. Dat zegt ze in een interview met de Goorsche Courant, die vandaag op de mat valt. De 59-jarige, in Goor woonachtige, […]
  • Bijleveld te gast in Dubbelportret24 november 2021 Bijleveld te gast in Dubbelportret Ank Bijleveld is komende zondag te gast in het radioprogramma Dubbelportret van Hofstreek FM. Bijleveld was tot voor kort Minister van Defensie maar trad af nadat haar positie ter […]