Schuren op De Whee en het Heeckeren worden asbestvrij gemaakt

Van 13 tot en met 19 september 2021 is het de Week van de Asbestvrije Schuur. In dat kader gaan bewoners van de Goorse wijken De Whee en het Heeckeren op zaterdag 18 september asbestdaken van hun schuurtjes verwijderen. De gemeente zorgt voor beschermende kleding en verpakkingsmateriaal en dan ook voor de sloopmelding en afvoer van het asbest. Bewoners die mee willen doen en een asbestdak hebben dat kleiner is dan 35 m2 kunnen contact opnemen met het buurteam via e-mail: buurtteamgoor@nullgmail.com. Daarnaast is er de mobiele buurkracht-app voor de ‘Asbestvrije schuur of carport’ actie. Inwoners die ook met hun buurt aan de slag willen om daken van schuurtjes asbestvrij te kunnen contact opnemen met de gemeente via c.jorritsma@nullhofvantwente.nl of 0547-858585.