Goor heeft de meest hoffelijke ondernemers

Goor is meer dan goed vertegenwoordigd bij de verkiezing Hoffelijkheidsprijs 2021. Na de voorselectie heeft de organisatie van de drie ondernemers maar liefst drie Gorenaren naar voren geschoven op de nominatielijst. Zo zijn Hans Brunnekreef (Eco Green Twente), Glenn Begieneman & Ron Keunenger (Smidse, foto) en Bas Jan Walhof (Aqua +) tot de laatste drie doorgedrongen zoals al eerder gemeld. Verder dingen ook Wijkvoorziening Doesgoor en de Heeckerenschool mee naar een prijs. Uiteraard willen ze allemaal de meeste stemmen. Wil je meer weten en jouw stem uitbrengen, ga dan naar deze site.

Gerelateerde berichten

  • Kniepertjes van de Smidse…1 januari 2021 Kniepertjes van de Smidse… In het Goorse stadshart was het op deze eerste dag van het nieuwe jaar alles behalve uitgestorven. Oorzaak was een actie van Bar Bistro d'Olde Smidse. Die deelde knapperige kniepertjes […]
  • Zes Goorse genomineerden Hoffelijkheidsprijs16 juli 2021 Zes Goorse genomineerden Hoffelijkheidsprijs Er zijn in de diverse categorieën zes genomineerden uit Goor voor de Hoffelijkheidsprijs van dit jaar die op 9 september wordt uitgereikt in Markelo. Voor 'Held van de Hof' is Nicole […]
  • Veel belangstelling voor ‘nieuwe inwonersdag’3 oktober 2021 Veel belangstelling voor ‘nieuwe inwonersdag’ Ruim 100 nieuwe inwoners werden gisteren tijdens de inwonersdag welkom geheten door burgemeester Ellen Nauta. In een volle raadzaal van het gemeentehuis in Goor, kregen de genodigden in […]
  • Heeckeren en Brunnekreef winnen Hoffelijkheidsprijzen10 september 2021 Heeckeren en Brunnekreef winnen Hoffelijkheidsprijzen Twee Goorse winnaars gisteravond tijdens de uitreiking van de Hoffelijkheidsprijzen bij De Kroon in Markelo. Het groene speelplein van Heeckerenschool pakte de winst in de categorie […]
  • Live tv-show 20 jaar Hof van Twente24 augustus 2021 Live tv-show 20 jaar Hof van Twente In het kader van de viering van 20 jaar gemeente Hof van Twente is er op vrijdag 10 september een speciale liveshow op Hofstreek TV met de '20 jaar Hof Top 20', de […]