Goor heeft de meest hoffelijke ondernemers

Goor is meer dan goed vertegenwoordigd bij de verkiezing Hoffelijkheidsprijs 2021. Na de voorselectie heeft de organisatie van de drie ondernemers maar liefst drie Gorenaren naar voren geschoven op de nominatielijst. Zo zijn Hans Brunnekreef (Eco Green Twente), Glenn Begieneman & Ron Keunenger (Smidse, foto) en Bas Jan Walhof (Aqua +) tot de laatste drie doorgedrongen zoals al eerder gemeld. Verder dingen ook Wijkvoorziening Doesgoor en de Heeckerenschool mee naar een prijs. Uiteraard willen ze allemaal de meeste stemmen. Wil je meer weten en jouw stem uitbrengen, ga dan naar deze site.

Gerelateerde berichten

  • Kniepertjes van de Smidse…1 januari 2021 Kniepertjes van de Smidse… In het Goorse stadshart was het op deze eerste dag van het nieuwe jaar alles behalve uitgestorven. Oorzaak was een actie van Bar Bistro d'Olde Smidse. Die deelde knapperige kniepertjes […]
  • Zes Goorse genomineerden Hoffelijkheidsprijs16 juli 2021 Zes Goorse genomineerden Hoffelijkheidsprijs Er zijn in de diverse categorie├źn zes genomineerden uit Goor voor de Hoffelijkheidsprijs van dit jaar die op 9 september wordt uitgereikt in Markelo. Voor 'Held van de Hof' is Nicole […]
  • KletsProat-spelletjes huis aan huis verspreid10 juni 2022 KletsProat-spelletjes huis aan huis verspreid Het team van HofMarketing heeft in der afgelopen dagen 5.000 zogenoemde 'Kletsproat-spelletjes' huis aan huis verspreid in Goor en de overige kernen in de Hof van Twente. Dat is een […]
  • Speciaalbieren-straat blikvanger tijdens Bigbandfestival13 april 2022 Speciaalbieren-straat blikvanger tijdens Bigbandfestival Het bleek in de laatste edities van het Goorse Bigbandfestival een doorslaand succes: De straat met speciale bieren in de steeg naast d'Olde Smidse (Smederij). Het Goorse Speciaalbieren […]
  • Een chocoladehart voor wie het verdiend23 januari 2022 Een chocoladehart voor wie het verdiend Hofmarketing gaat in samenwerking met de Deldense bakker Meen chocoladeharten weggeven. Via verschillende sociale media kunnen inwoners uit de Hof laten weten wie zij zo'n handgemaakt […]