Freerun in De Mossendam

Wil jij springen, klimmen, rennen en je eigen koers bepalen? Kom dan deze vrijdag naar De Mossendam voor de freerun jam van G.V. Excelsior Goor. Een jam is een grote open training waar er een groot parcours en andere freerun onderdelen zullen worden uitgezet. De jam begint om 13.00 uur en duurt tot ongeveer 17.00 uur. Voor meer info, neem contact op met Mika Bakker: Mika.bakker@nullhotmail.com of 06-83716938.

Gerelateerde berichten

  • Repair Café ook weer terug op de rol5 juli 2021 Repair Café ook weer terug op de rol Voor de grote vakantie van start gaat, wordt er nog een Repair Cafe gehouden bij Sporthal de Mossendam. Meerdere handige vrijwilligers staan komende zaterdag (10 juli) weer klaar om de […]
  • Kleding en Speelgoedhuys Mossendam weer geopend15 april 2021 Kleding en Speelgoedhuys Mossendam weer geopend Het Kleding en Speelgoed Huys op sportpark De Mossendam is weer geopend. Een aantal vrijwilligers heeft de accommodatie weer up to date gemaakt om met name voor de minima gratis kleding […]
  • Bubbelbal op Winter Games4 maart 2021 Bubbelbal op Winter Games Winter Games in de Hof van Twente. De buurtcoaches hebben voor de komende periode bubbelbal op de rol gezet. Deze sportieve activiteit is op woensdag 24 maart bedoeld voor alle […]
  • Mossendam biedt sporthal aan voor voortgezet onderwijs24 februari 2021 Mossendam biedt sporthal aan voor voortgezet onderwijs Nu duidelijk is geworden dat het fysieke voortgezet onderwijs weer kan worden opgestart, biedt sporthal De Mossendam een oplossing om de afstandsregels op een goeie manier te kunnen […]
  • Wintergames ook in de maand maart…20 februari 2021 Wintergames ook in de maand maart… Naast de slagwerksessies van Erik Broeke waar we gisteren over berichtten zijn er nog vier activiteiten in Goor in het kader van de zogenoemde Wintergames van Hofactief. Zo is er op […]