Het Badhoes start activiteiten weer op

Na een lange coronaperiode was het Het Badhoes op het Tuindorp vanaf begin juni weer geopend maar nog zonder grotere activiteiten en met de geldende coronaregels. Vanaf komende zaterdag, 21 augustus, gaat dat veranderen want dan is in het buurthuis de eerste bingo sinds lange tijd. Het moet de start zijn van een nieuwe periode waarin weer meer kan worden georganiseerd voor de buurtbewoners. De bingo begint om 20:00 uur en er zijn diverse prijzen. Meer informatie op de Facebookpagina van Het Badhoes.

Gerelateerde berichten

  • Van Zwanenburg opent nieuwe Badhoes12 juli 2018 Van Zwanenburg opent nieuwe Badhoes Het nieuwe hart van 't Tuindorp wordt komende zaterdag geopend met een open huis voor iedere belangstellende en de presentatie van de te verwachten (kinder)activiteiten. Het nieuwe […]
  • Tuindorp in het wit…6 februari 2021 Tuindorp in het wit… Als we de weersvoorspellingen moeten geloven worden we de komende dagen alsnog ondergedompeld onder een witte deken. De laffe sneeuwval van een aantal weken geleden, wordt zeer […]
  • CDA in gesprek met Tuindorpbewoners en Stadsraad13 mei 2019 CDA in gesprek met Tuindorpbewoners en Stadsraad De fractieleden van het CDA heeft in haar ronde langs de kernen in de afgelopen week ook kennis gemaakt met de problematiek rondom de renovatie van 't Tuindorp. In een gesprek met leden […]
  • ‘Viverion moet Tuindorp geheel en grondig renoveren’1 februari 2019 ‘Viverion moet Tuindorp geheel en grondig renoveren’ In een bijeenkomst die deze week werden gehouden in 't Badhoes op 't Tuindorp hebben bewoners hun ongenoegen ge-uit over de geruchten dat de volkswijk niet in zijn geheel zou worden […]
  • Bingo in ’t Doesgoor24 november 2018 Bingo in ’t Doesgoor Bij Wijkvoorziening 't Doesgoor vindt donderdag 29 november wederom een bingo-activiteit plaats. Van 14.00 uur tot en met 16.00 uur is er een seniorenbingo. De vrijwilligers hebben weer  […]