’t Doktershuuske in top 10 beste B&B’s VT Wonen

’t Doktershuuske van Erik Spijkerman en Wilma Godwaldt is door VT Wonen opgenomen in de top 10 van leukste B&B’s van Nederland. De Goorse Bed and Breakfast in de voormalige dokterspraktijk van dokter Vrijman aan de Iependijk/Anjerstraat staat op de achtste plek. Volgens VT Wonen voelt de B&B door de eigen ingang aan als ‘een klein huis met alles erop en eraan’. Ook bij Bookings.com scoort ’t Doktershuuske goed met een gemiddelde van 9,6. De Rheezerkamer in Hardenberg werd door het blad op 1 gezet in deze verkiezing.

Gerelateerde berichten

  • Doktershuuske als eerbetoon aan legendarische dokter Vrijman13 augustus 2019 Doktershuuske als eerbetoon aan legendarische dokter Vrijman Het voorziet absoluut in een behoefte want de tijd dat Goor nog hotelkamers had, ligt ver achter ons. Nu is er een nieuwe stijlvolle Bed en Breakfast in de Iependijk. Op de hoek met de […]
  • Stadsraad zoekt leden voor werkgroep energiezuinig wonen28 november 2017 Stadsraad zoekt leden voor werkgroep energiezuinig wonen De Goorse Stadsraad is op zoek naar Gorenaren die zich in een werkgroep in willen zetten om te komen tot de verduurzaming van de woningen in het Goorse. Deze werkgroep wil in de maand […]
  • Hinkelbaan en Mozaïekbank in Rozenstraat geopend1 december 2015 Hinkelbaan en Mozaïekbank in Rozenstraat geopend De hinkelbaan en het bankje van mozaïek dat gemaakt is door de buren van het speelveld tussen de Rozenstraat, Anjerstraat en Iependijk is klaar en officieel onthuld. Omwonenden, […]
  • Oald Goor: De Iependijk30 januari 2022 Oald Goor: De Iependijk Het is soms alleraardigst om af te dalen in de koffer met oude prenten van Goor. Vandaag openden wij de serie rondom de Iependijk. De straat was aan het begin van de vorige eeuw nog geen […]
  • Wie is de eerlijke ‘Kerstman’? UPDATE26 december 2021 Wie is de eerlijke ‘Kerstman’? UPDATE Een bijzondere mail van een inzender die niet bij naam genoemd wil worden maar wel heel graag iemand wil bedanken. Hij werd in de Iependijk verrast door een bezoekje van een 'vriendelijke […]