Geslaagd Kinderkamp met feestje afgesloten

Na vier enerverende dagen zit het Kinderkamp van de stichting Kindvriendelijk Goor er weer op. Het was een prachtige afsluitende week van de zomervakantie met veel timmeren, verven en een hoop gezelligheid op het terrein aan de Wheedijk. Enige smetje was het afgelasten van de Bonte Avond gisteren vanwege het slechte weer maar de geplande optredens werden vandaag allemaal ingehaald. Daarnaast waren er na het afbreken van de hutten grote opblaas-speeltoestellen en zorgde Kids DJ Edwin voor een mooi afsluitend muzikaal feestje. Moe maar voldaan ging eenieder naar huis. Ook de vele vrijwilligers die een dikke pluim verdienen voor de organisatie en de begeleiding, ook dit jaar.

Gerelateerde berichten

  • Veel publiek bij optredens deelnemers Kinderkamp25 augustus 2022 Veel publiek bij optredens deelnemers Kinderkamp Heel veel vaders, moeders, opa's, oma's en andere belangstellenden zijn op deze zwoele zomeravond richting de Wheedijk getrokken om te kijken naar de tijdens het Kinderkamp ingestuurde […]
  • Kinderkamp 2022 is aan!23 augustus 2022 Kinderkamp 2022 is aan! Het Goorse Kinderkamp editie 2022 is vanochtend onder stralende omstandigheden van start gegaan. De circa 330 kinderen stortten zich na de groepsindeling vol overgave op de bouw van de […]
  • 19 juli 2022 Inschrijving Kinderkamp geopend De inschrijving voor Kinderkamp 2022 is geopend. Van 20 tot 23 augustus wordt het huttendorp even vorig jaar gebouwd aan De Wheedijk in Goor onder aucpiciën van de stichting […]
  • Kindvriendelijk Goor zoekt nog vrijwilligers voor het Kinderkamp12 augustus 2021 Kindvriendelijk Goor zoekt nog vrijwilligers voor het Kinderkamp De stichting Kindvriendelijk Goor is op zoek naar meer vrijwilligers om het Goorse Kinderkamp volgende week goed te laten verlopen. Het houtdorp zal vanaf komende dinsdag verrijzen op het […]
  • Houtkamp gaat door op historische plek2 juli 2021 Houtkamp gaat door op historische plek Ook dit jaar gaat het Goorse Kinderkamp weer door maar dan wel op een andere plek dan zoals de laatste jaren op de Hogenkamp (foto). Het Houtdorp gaat terug naar de plek waar het jaren […]