Fietsster gewond bij aanrijding op N346

Een vrouw is gisteravond gewond geraakt tijdens een ongeval op de N346 tussen Delden en Goor. De fietsster wilde net buiten goor oversteken en werd aangereden door een motorrijder die vanuit Delden richting Goor reed en de vrouw over het hoofd zag. Het slachtoffer liep tijdens de botsing meerdere botbreuken op en is vervoerd naar het ziekenhuis. Over de toestand van de motorrijder is niks bekend. Wel moest zijn motor worden afgesleept. De N346 is door het ongeval enige tijd afgesloten geweest voor het verkeer.

Gerelateerde berichten

  • Weg tussen Goor en Lochem afgesloten14 januari 2019 Weg tussen Goor en Lochem afgesloten De N346 tussen Goor en Lochem was lange tijd afgesloten na een ongeval tussen drie personenauto's. Daarbij raakte een vrouw die in één van de wagens zat dusdanig gewond dat zij naar het […]
  • Vrouw met kinderen aangereden in de Kerkstraat21 juni 2021 Vrouw met kinderen aangereden in de Kerkstraat Een vrouw die in een zogenoemde Babboe-fiets met haar drie kinderen over de Kerkstraat reed is vanmiddag aangereden door een grote truck met een hefbak. Deze moest naar alle […]
  • Weg tussen Goor en Delden weer toegankelijk na gekantelde melkwagen8 mei 2021 Weg tussen Goor en Delden weer toegankelijk na gekantelde melkwagen Op de N346 tussen Goor en Delden is vannacht een vrachtwagen met melk gekanteld. De weg was daardoor urenlang afgesloten voor het verkeer. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is […]
  • Oudere vrouw gewond bij aanrijding Scherpenzeelseweg5 maart 2021 Oudere vrouw gewond bij aanrijding Scherpenzeelseweg Een vrouw is vanochtend gewond geraakt tijdens een aanrijding met een auto op de Scherpenzeelseweg. De vrouw, op leeftijd, reed op haar fiets toen ze werd aangereden. Ze is met onbekend […]
  • Fietster aangereden door onbemande auto22 februari 2021 Fietster aangereden door onbemande auto Een eigenaardig en ongelukkig ongeval aan het einde van de middag in de Irisstraat. Daar werd bij medisch centrum De Oliphant een fietster aangereden door een onbemande auto die vanaf de […]