Brandje bij de Smidse

De brandweer moest vanmiddag uitrukken voor een brandmelding in de Grotestraat. Daar bleek een brandje te zijn ontstaan in de keuken van Bar Bistro d’Olde Smidse. Hoe die brand ontstaan is, is onbekend maar nog voordat de brandweerlieden ter plaatse waren konden medewerkers het vuur zelf al blussen. Er was wel sprake van rookontwikkeling en de komst van de brandweerwagens trokken veel bekijks, onder meer van de mensen op het terras. (Foto: Hof van Twente Fotografie)

Gerelateerde berichten

  • Stil protest tegen horecasluiting2 maart 2021 Stil protest tegen horecasluiting In navolging van horeca-collega's elders in het land werd er ook in Goor geprotesteerd tegen de voortdurende horeca-sluiting vanwege het coronavirus. Waar elders voor korte tijd de […]
  • Kniepertjes van de Smidse…1 januari 2021 Kniepertjes van de Smidse… In het Goorse stadshart was het op deze eerste dag van het nieuwe jaar alles behalve uitgestorven. Oorzaak was een actie van Bar Bistro d'Olde Smidse. Die deelde knapperige kniepertjes […]
  • EetcafĂ© als expositieruimte17 november 2020 EetcafĂ© als expositieruimte De serre van Bar Bistro d Olde Smidse is omgetoverd tot een expositie-ruimte die door de Goorse fotografes/kunstenaressen Karien Bergboer en Barbara Trienen een nieuwe 'take away' wordt […]
  • Tien jaar GUS met speciaal whisky-diner25 oktober 2020 Tien jaar GUS met speciaal whisky-diner Het jubileum van de Goorse Whiskyclub GUS wordt dit jaar ondanks de corona-maatregelen toch gevierd. Het tien jarig bestaan wordt opgeluisterd met het jaarlijkse diner met een speciaal […]
  • Keukenbrand in van de Vondelstraat22 september 2017 Keukenbrand in van de Vondelstraat Veel rookschade in een woning aan de van de Vondelstraat vanmiddag na een keukenbrand. Een 'vergeten' pan op het vuur met vlees bleek de oorzaak. De bewoners van het desbetreffende huis […]