AV Goor zoekt nieuwe Sifan Hassan en Femke Bol

De Goorse atletiekvereniging AV Goor ’75 organiseert in de komende drie weken weer open trainingsavonden voor de jeugd. Die beginnen deze maandag 23 augustus. Op Sportpark De Horst aan de Linterlerweg wordt elke maandag- en woensdagavond getraind door de jeugdleden van de club. Kinderen geboren tussen 2009 en 2014 trainen die avonden van 18.00 tot 19.15 uur, de oudere jeugd geboren tussen 2001 en 2008 aansluitend tot 20.30 uur.

Deelname aan de open trainingen is gratis. Tijdens de training is aandacht voor allerlei atletiekonderdelen, zoals hardlopen, verspringen, hoogspringen en speerwerpen. Wie weet ben jij dus wel de nieuwe Sifan Hassan, Femke Bol of Churandy Martina. Meer informatie kan gevonden worden op de website van de vereniging, waar eventueel ook contact gezocht kan worden met de trainers. Wie geĆÆnteresseerd kan zich echter melden bij de betreffende trainingen, zonder zich vooraf aan te melden. Sportpark De Horst is te vinden aan de Lintelerweg.

Gerelateerde berichten

  • AV Goor start maandag met coronaproof hardloopclinics19 maart 2021 AV Goor start maandag met coronaproof hardloopclinics Wie weer in beweging wil komen, beter wil hardlopen of meer loopkilometers wil maken kan vanaf komende maandag 22 maart weer bij AV Goor '75 terecht. De Goorse atletiekclub begint […]
  • Goorse atletiekvereniging splitst trainingsgroep op21 mei 2020 Goorse atletiekvereniging splitst trainingsgroep op Bij de Goorse atletiekvereniging AV Goor '75 zijn ze vorige week weer begonnen met trainen, maar ook daar heeft de coronacrisis zijn invloed. Waar hardlopen op zich een individuele sport […]
  • Van der Heide wint zonnige Bovenbergcross7 maart 2020 Van der Heide wint zonnige Bovenbergcross Onder zonnige omstandigheden heeft Michel van der Heide (foto) zaterdagmiddag de 5,4 kilometer van de Bovenbergcross gewonnen. In de door AV Goor '75 georganiseerde crossloop was de […]
  • Van der Heide derde in Twentse Cross Competitie19 januari 2020 Van der Heide derde in Twentse Cross Competitie De Goorse hardloper Michel van der Heide (foto) is in de mannen 40+ categorie als derde geĆ«indigd in de Twentse Cross Competitie. In dat klassement over in totaal zes veldlopen in de […]
  • Liefst drie nieuwe jeugdtrainers voor AV Goor23 december 2019 Liefst drie nieuwe jeugdtrainers voor AV Goor Lange tijd zaten ze bij AV Goor '75 met de handen in het haar. Waar het aantal jeugdleden de afgelopen jaren weer was toegenomen, lukte het maar niet om nieuwe jeugdtrainers te vinden. […]