AV Goor zoekt nieuwe Sifan Hassan en Femke Bol

De Goorse atletiekvereniging AV Goor ’75 organiseert in de komende drie weken weer open trainingsavonden voor de jeugd. Die beginnen deze maandag 23 augustus. Op Sportpark De Horst aan de Linterlerweg wordt elke maandag- en woensdagavond getraind door de jeugdleden van de club. Kinderen geboren tussen 2009 en 2014 trainen die avonden van 18.00 tot 19.15 uur, de oudere jeugd geboren tussen 2001 en 2008 aansluitend tot 20.30 uur.

Deelname aan de open trainingen is gratis. Tijdens de training is aandacht voor allerlei atletiekonderdelen, zoals hardlopen, verspringen, hoogspringen en speerwerpen. Wie weet ben jij dus wel de nieuwe Sifan Hassan, Femke Bol of Churandy Martina. Meer informatie kan gevonden worden op de website van de vereniging, waar eventueel ook contact gezocht kan worden met de trainers. Wie geïnteresseerd kan zich echter melden bij de betreffende trainingen, zonder zich vooraf aan te melden. Sportpark De Horst is te vinden aan de Lintelerweg.