Live tv-show 20 jaar Hof van Twente

In het kader van de viering van 20 jaar gemeente Hof van Twente is er op vrijdag 10 september een speciale liveshow op Hofstreek TV met de ’20 jaar Hof Top 20′, de ‘Hier-met-je-rekeningactie’ en jubileummuziek op dronebeelden van DJ Jelmex. Tijdens de uitzending schuiven verschillende gasten aan onder wie burgemeester Nauta. Er zijn bijzondere beelden vanuit de Hof, een quiz en daarnaast wordt het winnende taartbord gepresenteerd. Basisschoolleerlingen konden deze zomer een taartbord versieren en hier is een winnaar uit gekozen.

De uitzending wordt ge-initieerd door Hofmarketing die tevens met de nieuwe ‘Hier met je rekening-actie’ komen. Inwoners, bedrijven en sportclubs die een uitgave hebben gedaan in 2020 of 2021 op het gebied van sport en bewegen kunnen hun factuur mét een goed verhaal insturen via ln.gnitekramfohnull@ofni. Er is in een pot van €500 beschikbaar voor kleine sportieve initiatieven. De winnaars worden samen met verzekeraar Univé die de actie sponsort, bepaald en bekend gemaakt tijdens de liveshow.

Voor de liveshow begint wordt eerst de ’20 jaar Hof Top 20′ uitgezonden. Inwoners kunnen deze Hof Top 20 zelf samenstellen. Dat kan bijvoorbeeld gaan om muziek die echt gekoppeld is aan een plek in Hof van Twente, een bepaald liedje waar je graag tijdens je hardlooprondje naar luistert, een liedje waarbij je altijd terugdenkt aan die mooie herinnering op dat ene plekje in de Hof etcetera. Via Facebook en het eerder genoemde emailadres kunnen suggesties worden aangedragen.