Live tv-show 20 jaar Hof van Twente

In het kader van de viering van 20 jaar gemeente Hof van Twente is er op vrijdag 10 september een speciale liveshow op Hofstreek TV met de ’20 jaar Hof Top 20′, de ‘Hier-met-je-rekeningactie’ en jubileummuziek op dronebeelden van DJ Jelmex. Tijdens de uitzending schuiven verschillende gasten aan onder wie burgemeester Nauta. Er zijn bijzondere beelden vanuit de Hof, een quiz en daarnaast wordt het winnende taartbord gepresenteerd. Basisschoolleerlingen konden deze zomer een taartbord versieren en hier is een winnaar uit gekozen.

De uitzending wordt ge-initieerd door Hofmarketing die tevens met de nieuwe ‘Hier met je rekening-actie’ komen. Inwoners, bedrijven en sportclubs die een uitgave hebben gedaan in 2020 of 2021 op het gebied van sport en bewegen kunnen hun factuur mét een goed verhaal insturen via info@nullhofmarketing.nl. Er is in een pot van €500 beschikbaar voor kleine sportieve initiatieven. De winnaars worden samen met verzekeraar Univé die de actie sponsort, bepaald en bekend gemaakt tijdens de liveshow.

Voor de liveshow begint wordt eerst de ’20 jaar Hof Top 20′ uitgezonden. Inwoners kunnen deze Hof Top 20 zelf samenstellen. Dat kan bijvoorbeeld gaan om muziek die echt gekoppeld is aan een plek in Hof van Twente, een bepaald liedje waar je graag tijdens je hardlooprondje naar luistert, een liedje waarbij je altijd terugdenkt aan die mooie herinnering op dat ene plekje in de Hof etcetera. Via Facebook en het eerder genoemde emailadres kunnen suggesties worden aangedragen.

Gerelateerde berichten

  • Winnende puzzels naar restaurants29 november 2021 Winnende puzzels naar restaurants Het ontwerp van plaatsgenoot Marcel van den Oever zien we de komende periode terug bij de restaurants in de Hof van Twente. Hij heeft namelijk de puzzelactie gewonnen met zijn ontwerp van […]
  • Versier feestelijke bordjes voor 20 jaar Hof van Twente10 juli 2021 Versier feestelijke bordjes voor 20 jaar Hof van Twente Op vrijdag 10 september is het 20 jaar geleden dat de fusiegemeente Hof van Twente het levenslicht zag. Hofmarketing wil dat feestje ook meevieren en dan met behulp van de kinderen. Zij […]
  • 20 jaar Hof van Twente: Deel herinneringen en favoriete plekken30 maart 2021 20 jaar Hof van Twente: Deel herinneringen en favoriete plekken In september van dit jaar bestaat de gemeente Hof van Twente 20 jaar en ondanks de coronacrisis en de gevolgen van de cyberaanval wil de gemeente hier toch op feestelijke wijze aandacht […]
  • Hector-Markelo terug te kijken via site Hofstreek Omroep6 oktober 2020 Hector-Markelo terug te kijken via site Hofstreek Omroep De Hofderby van afgelopen zondag, 4 oktober, in de 4e klasse B van het zondag-amateurvoetbal tussen SV Hector tegen Sportclub Markelo is terug te zien via de website van de lokale omroep. […]
  • Hofderby Hector-Rood-Zwart live op Hofstreek TV25 november 2021 Hofderby Hector-Rood-Zwart live op Hofstreek TV De Hofderby SV Hector tegen Rood-Zwart is komende zondag live te zien op de lokale zender Hofstreek TV. Het duel in de vierde klasse B van het zondag-amateurvoetbal begint om 14:00 uur. […]