Woede om bekladdingen in Irisstraat en Kevelhammerhoek

Verschillende objecten in de Irisstraat en op de Kevelhammerhoek zijn afgelopen weekend beklad door een man en een vrouw die daarbij ook op heterdaad zijn betrapt. Het duo kalkte graffiti-achtige tekens op een bedrijfsbus, op de stoep en bij ingangsmuurtjes van woningen. Ook één van de nieuwe bruggen op de Kevelhammerhoek moest eraan geloven (foto). Een van de Irisstraatbewoners heeft het duo aangesproken en de politie ingeschakeld. De man ging ervandoor maar de vrouw kon worden meegenomen. Zij moest later de bedrijfsbus weer verfvrij maken. Of de twee ook opdraaien voor de kosten van het andere schoonmaakwerk is niet bekend maar lijkt onwaarschijnlijk. Buurtbewoners hebben woedend gereageerd op de ‘schilderkunsten’ van de twee vandalen.

Gerelateerde berichten

  • Protestcaravan Kevelhammerhoek vernield28 oktober 2021 Protestcaravan Kevelhammerhoek vernield De caravan van Kobus van Engelen, die op de Kevelhammerhoek staat, is in de afgelopen week omgegooid en vernield door onbekenden. De caravan staat er uit protest tegen de nog niet […]
  • Verdwaalde hond weer terug bij eigenaar29 juni 2021 Verdwaalde hond weer terug bij eigenaar De schrik zat er even goed in vanochtend toen deze prachtige viervoeter in zijn eentje ronddwaalde op De Kevelhammerhoek. Uiteindelijk werd deze hond door een andere hondeneigenaar […]
  • Wat is er in de aanbieding? Folders gedumpt3 mei 2021 Wat is er in de aanbieding? Folders gedumpt Het is een beproefd recept van de luie folderbezorger; het dumpen van het materiaal in de natuur. Deze verwerpelijke daad werd afgelopen weer in de praktijk gebracht op de […]
  • Ook vernielingen bij kinderboerderij19 april 2021 Ook vernielingen bij kinderboerderij Na het trieste bericht van vernielingen op het schoolplein bij de Heeckerenschool en het verheugende nieuws van de opening van de speeltuin bij Het Kukelnest, is er het bericht van […]
  • Nieuw asfalt op kruising Diepenheimseweg-Kevelhamlaan5 april 2021 Nieuw asfalt op kruising Diepenheimseweg-Kevelhamlaan Er komt een nieuwe asfaltlaag op het wegdek van de op kruising Diepenheimseweg–Kevelhamlaan. Door de strenge vorst is er schade ontstaan waardoor de asfaltlaag vervangen moet worden. […]