Groen licht voor Ronde van Goor

De stichting Wielerevenementen Goor heeft van de overheden groen licht gekregen voor de organisatie van De Ronde van Goor krijgt op zondag 12 september. Dan zijn ook toeschouwers welkom die zich wel aan de richtlijnen van het RIVM moeten houden in verband met corona. Een Dikke bandenrace mag, helaas voor de Goorse jeugd, nog niet worden gehouden. Vorig jaar werd de Ronde van Goor in het buitengebied gehouden en was de wedstrijd geen onderdeel van een competitie. Dit jaar wel weer als openingswedstrijd van de VIRO Criterium Cup Twente. De organisatie wordt dit jaar ook ondersteund door studenten van Hogeschool Saxion. Daarnaast is er een goed doel gekoppeld aan de koers: de Stichting Skik in Twente die mantelzorggezinnen met opgroeiende kinderen een zorgeloze en onvergetelijke vakantie wil bieden.


Gerelateerde berichten

  • Goorse Avond en Ronde van Goor slaan handen ineen28 maart 2017 Goorse Avond en Ronde van Goor slaan handen ineen De organisaties van  de Ronde van Goor en de Goorse Avond gaan samenwerken. Beide evenementen worden dit jaar gehouden op zaterdag 2 september. De Goorse Avond van de stichting LOER wordt, […]
  • Veel belangstelling voor Ronde van Goor4 september 2021 Veel belangstelling voor Ronde van Goor De organisaties van de wielerrondes hebben over deelname aan hun wedstrijden niet te klagen. Na een jaar zonder criteriums, is de animo voor de koersen binnen de VIRO Criterium Cup Twente […]
  • Ronde van Goor dit jaar op zondag 12 september26 juli 2021 Ronde van Goor dit jaar op zondag 12 september De Ronde van Goor wordt dit jaar op zondag 12 september georganiseerd en is dan ook, als corona het toelaat, terug in het centrum van het Twentse Haagje. De wielerronde is de […]
  • Goorse Marit Cent wint Ronde van Goor5 september 2020 Goorse Marit Cent wint Ronde van Goor Hoewel de wedstrijd dit jaar in verband met de corona maatregelen niet in het centrum werd georganiseerd, is zaterdag de Ronde van Goor verreden. Daarbij kreeg de koers voor het eerst […]
  • Goorse wielerronde finale VIRO Criterium Cup Twente10 maart 2020 Goorse wielerronde finale VIRO Criterium Cup Twente De Ronde van Goor is dit jaar de finalewedstrijd van alle categorieën binnen de VIRO Criterium Cup Twente. Door het eenmalig wegvallen van de Ronde van het Villapark in Nijverdal, waar de […]