Ditis Goorus wijzigt naam en Kick It! weer van start

Na een lange ‘koorloze’ coronaperiode zijn de meeste Goorse koren weer volop bezig. Zo ook smartlappenkoor Ditis Goorus dat na ruim 20 jaar de naam en het logo van het koor heeft veranderd. Vanwege het hoge meezinggehalte van het repertoire heet het koor nu Meezingkoor Ditis Goorus en is ook het logo veranderd. Daarnaast wordt er vanwege de coronamaatregelen en de ruimte nu gerepeteerd in de achterzaal van De Ster. De twee jeugdkoren van Kick It! onder leiding van Merel Brunnekreef, repeteren elke vrijdag in de Heeckerenschool en kunnen nog enthousiaste zangers en zangeressen gebruiken. Er is een koor voor basisschoolleerlingen en een koor voor jongeren in het voortgezet onderwijs. Wie een keer wil komen om kennis te maken met Kick It! is welkom op de vrijdagen. De jongere groep (foto) oefent van 16:00 uur tot 16:40 uur en de oudere tieners vanaf 16:40 uur.

Gerelateerde berichten

  • Kom zingen bij Kick It!28 september 2022 Kom zingen bij Kick It! "Het is Kicken bij Kick It!" Dat is de slogan van de twee jeugdkoren van Kick It. In het najaar bestaan deze koren drie jaar. Er zijn al verschillende optredens verzorgd waaronder […]
  • Jeugdkoor Kick It met mini-kerstconcert op YouTube23 december 2021 Jeugdkoor Kick It met mini-kerstconcert op YouTube Omdat alle geplande optredens van het Goorse jeugdkoor Kick It in december niet door kunnen gaan is besloten om video-opnames te maken van de laatste repetitie en deze op YouTube te […]
  • Kick It viert eerste verjaardag met open repetitie28 oktober 2020 Kick It viert eerste verjaardag met open repetitie Jeugdkoor Kick It bestaat deze week alweer één jaar. Om dit te vieren is er vrijdag een open repetitie. "We willen graag alle jeugd laten ervaren hoe gaaf het is om samen te zingen", laat […]
  • Nieuw Goors koor: LEF12 september 2017 Nieuw Goors koor: LEF Een fonkelnieuw koor zal vandaag in Goor het levenslicht zien met de eerste repetitie bij kinderboerderij Het Kukelnest. LEF is de naam van een nieuwe Vocal-group die nu al 15 leden telt. […]
  • Jongerenkoor Eigenwijs houdt op te bestaan25 juli 2017 Jongerenkoor Eigenwijs houdt op te bestaan Jongerenkoor Eigen-Wijs stopt ermee. Het koor van de Petrus en Paulusparochie kan geen bestuursleden meer vinden en vond ook geen vervanging voor dirigente Merel Brunnekreef die ook op […]