Fonds voor kinderen voor lessen bij Home of Talents

Ouders die hun kind graag op muziek- of dansles willen hebben maar het lesgeld niet kunnen betalen kunnen daarvoor aankloppen bij het Jeugdfonds Sport & Cultuur. Dit fonds is er voor mensen met een uitkering, voor zzp’ers met te weinig opdrachten of als er geldzorgen zijn ten gevolge van de coronacrisis. Het fonds betaalt voor kinderen en jongeren tussen de 6 en 18 jaar het lesgeld en de huur van een instrument. Het nieuwe seizoen bij Home of Talents is deze week van start gegaan. De samenwerking van Muziekschool Hof van Twente en Creatief Centrum van De Reggehof kent een veelvoud aan individuele lessen, groepslessen en workshops in muziek, dans, theater en taal, beeldende kunst en multimedia. Meer informatie via deze LINK.

Gerelateerde berichten